@dmrbs67
Tamam diyelimki kron gerçekten salcanodan iyi olsun(senın goruş açına göre) hatta salcano şahin kronda ferrari olsun dostum.
Şimdi gelelim esas faktörümüze. Sürücü faktörü. Bisiklet sürücüsü faktörü tabiki.
Ben salcano için krondan kötü diyorsunuz ya kabul ediyorum varsın krondan kötü olsun

ama beni 3 haftada 750 km goturup hiç bir problem çıkartmayan bir bisiklet olarak salcano an itibarı ile uygun fiyatı ile bütçesi düşük olan ailesinden destek almayan bir bisikletçi adayı için mükemmel.
Ben size söylüyorum işte an itibarı ile 3. haftada 750 km yol aldım. Bunuda salcano ile yaptım. ve bunuda aksam 3-4 saat bilemedin 3 pazar gunu içerisinde yaptım. Bu bir baslangıçtı ve mükkemmel başladı. Bu salcano ng650 ile başladı.
Yani her şeyden önce dostum üzgünüm ama bir şahıs çıkıpta önemli olan sürücünün yüreğidir desin.
oluşacak her türlü felakete rağmen(düşme, lastik patlaması vebenzeri) , bisiklet yolları olmayan bir ülkede, hatta eğitimli olmasına rağmen sorunlu insanların olduğu bir ülkede eğer bir bisiklet sürücüsü kellesini koltuk altına alarak markası x olan bir bisiklete binerek bir şeyler başarmak istiyorsa marka falan biraz hikaye gibi geliyor.
Aynı zamanda, sonuc itibarı ile iki ürün fiyat olarak birbirine denk değilken bu karşılaştırmayı yapmak biraz anlamsız. 240 ytl ye aldıgım salcano ile neredeyse bunun iki katı olan bisikleti karsılaştırdığınız zaman ve ben salcano marka bisikletin iki katı fiyatındaki kron a verilen 240 ytl lik farkı salcanomu upgrade(modifiye) ettiğim zaman inanın mükemmel verimlilikte bir bisiklet ortaya çıkarırım.
Bisikletlerin gövdelerinde yazan o markalar hiç bişey ifade etmiyor. Bisiklet tıpkı bilgisayar gibi toplama parçalardan yapılan bir alettir.Sele, gidon, maşa, vites sistemi, fren sistemi kadro vb. Geçen bunun açıklamasınıda yaptım hatta. Simdi kron xc2000 marka bisikletin kadrosunu söktük ve salcanoya taktık, salcanoyu da söktük ve kronxc2000 e taktık. Bu durumda Salcano kron kronda salcanomu oldu

) Bu arada bisiklet mekanik bir alettir.Mekanik olan ve hatta bütün aletler bozulur zaten.
Her zaman söylerim mükemmel bir şöförün elindeki şahin ferrari kadar işlevsel olur.
Bu arada karşılaştırılması yapılan iki bisiklet arasında,bisikleti satın alacak olan kisi cesur , kondüsyonu yüksek, savaşçı ruhlu bir bisikletçi hangisini tercih ediyorsa o bisiklet gerçekten mükemmel hale gelir.
saygılar.