Bana hangisi deseydiniz hangisinin aluminyum kadrosu daha hoşsa o derdim kendim city fun 60 kullanıcısıyım. Üstündeki zoom maşanın 2.5 kg lık ağırlığı var üstelik görevinide o kadar iyi yapmıyor. Şimdi düz maşa taktırmayı düşünüyorum. Burdaki iki modelde süspansiyon maşa kitlemeli olan bianchi yi tercih edebilirsiniz yine ağırlık yapıcak ama en azından kitleyip sabit maşa olarak kullanıcaksınız fakat kilitleri bozuluyor sanırım artık ne kadar giderse yani ikisinide kıyaslasak ağırlık konusunda zaten maşayı değiştirmeyi ikisindede düşünüceksiniz.
city fun 60 aluminyum kadro olmasına rağmen çokta hafif değil maalesef kaliteli bi aliuminyum kadro olduğunu sanmıyorum keza bianchi de aynıdır sanırım.
Ben salcano nun city fun da kullandığı kadro tasarımı nı daha spor buluyorum o yüzden salcano derdim son söz olarak bianchi nin eski kalitesi olduğunu sanmıyorum.Sonuçta ikiside o paraya alınabilecek kadro setlerine sahip.Yalnız yazdığınız açıklamada bianchi de kadro boyu değil de furç takımının ölçüsü yazılmış sanırım oda gözümden kaçmadı hani...