Scudo Sports

Salcano mu? Bianchi mi?

arkadaşlar ben 1 hafta önce toledo aldım müthiş bir bisiklet salcanoda güzel gibi görünüyor ama kesinlikle tavsiye ederim toledoyu

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
Scudo
@Hcem

toledo da guzel ama igman i sectim hidrolik fren icin

@umut ferman

liste fiyatından 660 yani

geçen hafta bende salcano igman almayı karar verdim bisikletçiye fiyatını sordum 485 tl dedi havalara uçuyordum tamam dedim. 2 Gün sonra babamla gittiğimde 662 tl deyince şaşırdım geçen gün 485 demiştiniz dedim kusura bakmayın impetusun fiyatını söylemişimdir dedi çıktım dükkandan hala arayışlarım sürüyor..

• Beğen
@Serhat Aydoğdu

yazının başını okuyorken sapıttım kaldım ne oluyo dedim 485 tl igman ama sonra anladımki bisikletçinin hatası

@Serhat Aydoğdu

eee sonrasında ne yaptın aldınmı igman

Selam ben de aranıza Salcano Igman ımı bugün sipariş vererek katıldım.

Siparişi hepsiburada dan verdim ama kurulum konusunu servise götürüp yaptırırken kurulum ücreti de alıyorlar mı sorusunu size sormak istiyorum?

Ayrıca ilk kurulumda bisikletçi hangi ayarları yapmak zorunda?

Sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim...

• Beğen
Servis ilk kurulumda ve 30 günlük ikinci bakımda para talep etmemektedir sadece garanti belgesi ile birlikte verilen iki adet kuponu alıp doldurup imzalamanız gerekmekte ... İlk kurulumda pedal tekerlek fren vs tüm parçaların bisiklet üzerine montajı ve ayarı yapılır bunun yanında bisiklet ahibine gerekli bilgiler verilir...30 günlük ikinci bakım da is pedal vidalarının ve merkezi hareket biriminin kontrolü
jant tellerinin tansiyonunun ölçülüp akor ayarı kontrolü
tekerle ve orta göbek boşluk kontrolü
ön arka vites ayar kontrolü gidon ve vida boşluğu kontrolü fren kontrolü amörtisö yağve maşanın yataklarının yağlanması ve boşluk kontrolü
sele vidasının kontrolü
görsel kontrol
ve gereken bilgilerin verilmesi yapılmaktadır hiç olmazsa bakım kuponunda öyle yazıyor...

• Beğen
Sanırım 2. bisikletim Igman olacak.

• Beğen
Arkadaslar bende ıgman cı olmaya gelıyorum ve bu yaz kesınlıkle bır uzun yol programı yapıcam şimdiden nıyetlı arkadaslarla göruşelım bu arada fıyatla ılgılı sıze bılgı verıcem çok uygun bır fıyat ayarlamaya calışıyorum

• Beğen
bianchi paranın karşılığını vermeyen bir bisiklet bence
sedona barlaya da bak derim ben şahsen ama karar senn ;)

• Beğen
evet bende igmancı oldum vatana mıllete hayırlı olsun arkadaslar 470 tl 6 taksit aldım salcano servisinede makineyi gösterdim abi kucukcaplı bır piyango vurmuşun dedi alacak olanlar varsa haberi olsun ben cok memnunum

• Beğen
Geri