Scudo Sports

salcano london hd

Tepki
3
salcano london hd bisikleti kullanan var mı? bunu almak istiyorum fiyatı 1200 tl civarı aklımda takılan bu paraya değer mi,şehir ve uzun mesafede sorun çıkarır mı?önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Scudo
Merhaba,
Bayramdan sonra bir arkadaşıma bisiklet alıcaz.
Kendisine önereceğim 3 bisiklet var.Bunlardan bir tanesi de Salcano nun London modeli.
Ancak ben V frenlisini düşünüyorum.Size de V fren öneririm.
Vites donanımı Deore olması lazım.Herhangi bir değişiklik yaptılarmı bilmiyorum.
Diğer ekipmanları (Ön göbek dinamolu,maşa uzaktan da kilitlenebiliyor,açılı gidon boğazı vs.) iyi bu para verilir.Sele'yi değiştirmen gerekebilir.
Pazarlık etmeni öneririm.Bisikleti Haziran ayında 1.000 TL ya kadar indirmiştim.Ancak o zaman arkadaş müsait değildi.
Niyetin varsa al kaç kilo bilmiyorum ama 15 den aşağı değildir.Bu bisikletle her yere gidersin.Ekipmanlar değişmedi ise yani deore ise sorun çıkarmaz.Ama bu düşüncem V frenli için.Disk frenliyi bilemem.
Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: ali cengiz kömür
Bi arkadaşın almıştı temmuz ayında... Doğrusu biraz sıkıntı yaşadı, kendiside acemiydi. Malum bu model biraz hassas, tekerlekleri çok ince, vites ayarlarında, jant akort ayarlarında sorunlar yaşadı. Onun dışında ben kullandım biraz, atak bir bisiklet... Üzerinde dinamo, hidrolik fren, çamurluk, bagaj gibi ek yükler olduğundan kilosu biraz ağır...

O paraya farklı marka ve modellerede göz atmanızı tavsiye ederim.

@ali cengiz kömür

Ali Merhaba,
Mustafa Özkul'un uyarısı canımı sıktı yani bir avuç para ver sonra da vites ayarı,fren ayarı,akort ayarı uğraş dur.Mustafa'nın uyarısı Salcano dan beni caydırdı.Artık iki seçenek kaldı
1.Trek Fx 7.3 veya Fx 7.2
2.Sedona 311

Dediğim gib arkadaşa alıcaz ben Trek FX7.3 kullanıyorum arkadaşıma da öncelik Trek öneriyorum parasal olarak duruma göre karar versin.
Sana da öncelikle Trek öneririm yanlız tur düşüncesindeysen Trek'e çamurluk ve bagaj takılması gerekiyor.Bu da ek olarak 80 veya 100 TL civarı maliyet.
Kolay gelsin.

• Beğen
@Sabri Atalay

abi arkadaşınıza önerdiklerinizen bisiklet aldınız mı.merak ediyorum ben hala araştırma ve kaynak peşindeyim bu zamanda en doğru olanı yapmak istiyorum.teşekkürler

@ali cengiz kömür

Merhaba,
Henüz almadık. Sedona 311 veya Geotech Life Men 28 modeli 749,00 TL
Sedona biraz daha pahalı fiyat işin içine girince Geotech'i alıcaz gibi gözüküyor.
Zaten bu fiyat aralığında başka da bir şey yok.

• Beğen
Geri