Scudo Sports

Salcano İzmir alındı.

sincax

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Amoeba
Foto sonradan koyacagim. Salcanonun 20 inc katlanir modeli. Internette ozellikleri hakkinda bilgi yok. Katlanir bisiklet ararken indirim oldugu icin aldim. Kör atis yaptim. Bisikleti dun aldim 660 tl fiyati var. 430 tlye aldim. Bisikleti salcano servisine goturup kurduttum. Ilk defa bugun surdum. Oncelikle kutu icinde katalogunu acinca icinden ng 650 katalogu cikti. Bu rezillik salcanoya yakismadi. Once agirligindan baslayayim. Tartma imkanim olmadi fakat 6061 aliminyum oldugunu dusunmuyorum boyutuna gore agir buldum. Kutu agirligi 19.5 kg. Uzerinde 2 adet camurluk vardi. Igrenc gorundugu icin cikarttim. Sitede bagajin oldugu yaziyor fakat icinden cikmadi. Surerken gidisi fena degil vites iyi fakat sele cok rahatsizdi. Katlanma gidon ve orta kismindan oluyor. Son olarakta sele kismida asagiya iniyor. Fakat bu sekilde tasimak mumkun degil. basi kici ayri gidiyor. Bence salcanonun bu modeli birakin 660 tl yi 300 lira bile etmez. Yillarin yerli bisiklet firmalarinin adam olmasi icin daha cok zaman var.

Scudo
Tamam iyi güzelde beyefendi ....Neden aldınız ? Bütün forum bas bas bağırıyor bazı markalar için hiç mi okumadınız ? Hiç mi araştırmadınız ? Tam kör atış olmuş 430 tl verdiğiniz bile bile bir kör atış......Neyse esenkalın....

Öncelikle hayırlı olsun, bol pedallı günler dilerim ve kısaca yorum yapacak olursam, siz bu tür bir bisiklet alırken ne bekliyordunuz ki, görüntüsü zaten ortada çok fazla bişey beklememek lazım, katlanıyormu katlanıyor bitti.

bu bisilette salkanonun suçu yok sizin suçunu var neden araştırmadan aldınız adamların işi her bütçeye göre model üretmek e tabi bütçe düşünce kalite ve konfor da düşüyor 430 tl lik bisikletten ne bekliyordunuz ki 2 bin TL lik konfor ve sürüş keyfi mi hatayı yapan sizsiniz ceremesine katlanin şimdi biz keyfimizden 1000 tl vermedik bisiklete benim aldığımda o kadar iyi değil pekâlâ 14 kg civarı

Bunlar ne bicim cevaplar... ben bu modeli almayi dusunenler varsa bisiklet hakkinda bilgi veriyorum. Anladigim kadariyla siz zaten herseyi biliyorsunuz fikre ihtiyaciniz yok... bu model ile ilgili bu sitede tek yazi bana ait. Bisikletiniz varsa bu yazidan size ne?

Aynen, dövmedikleri kalmış. Özellikle ertunga, Salcano konularında çok sivri yorumlar yapıyorsun. Sakin ol bence. :)

@sincaxHaklısınız bu yazınızın üstüne benim verebileceğim bir cevap yok kusura bakmayın...

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
@ahmetcan44Ahmet bey sakin olmayacağım gibi bir durum yok :)... Salcano ile ilgili yorumlarıma gelince her kişi isteği gibi özgürce yorumlarını yapabilir tabiki bunu belli kanuni ,etik ve ahlaki kurallar çerçevesinde.... Birde sen yerine siz diye yazışır isek daha mesafeli ve daha yapıcı fikir alışverişinde bulunabiliriz derim....Bu mübarek kadir gecenizide kutlarım...

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
Tanımadığın insana "neden aldınız" diyecek samimiyeti nereden bulduysan, ben de bu samimiyeti oradan aldım. :)

Altı üstü bisiklet. Sakin.

@ahmetcan44Anlaşıldı Ahmet bey seviye belli ....Allaha emanet olun.

bu tür konularda birbirimizi üzmeyelim sevgili arkadaşlar,sonuçta alan arkadaşında mutlaka morali bozulmuştur,

can sağlığından öte yol yok..

Arkadasım inceleyip yorum yaptığın için tesekkurler, hatta birkaç foto da koysaydın. Hep iyi mal test edilmez ya, kötüyse kötü, asıl bu lazım ki herkes ne aldığını bilsin, baskası da yanmasın

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
@emrahozkan

üstteki yoruma katılıyorum, ben bütçesi belli bir insanım ve ancak böyle deneyimler ucuz mallara yönelmememiz konusunda ben ve benim gibileri engeller , teşekkürler

Katlanmış halinin fotoğraflarını ve sade bisikletin ağırlığını tam olarak yazarsanız almayı düşünen arkadaşlar için güzel bir bilgi olur zira internette yok bu bilgiler.

Hayırlı olsun arkadaşım.özellikle katlanır bisiklete bindiğinde ve insanlar bisiklete baktığında yuzune ince bir gülümseme geliyor ise doğru bisikleti almışsın demektir.ben cuma günü adada mat siyah bir katlanır bisiklet gördüm hemde elektirikli bir modeldi eşim beni çekiştirerek uzaklaştırdı. Sahibi o halimi gördüyse çok keyif almıştır

inceleme için teşekkürler foto eklersen çok güzel olacak çünkü bu bisiklet için bilgi birikimi yok nette...

Biz 3 arkadaş dahon aldık tern de benzeri bir firma bunun dışında brompton diye ingiliz firması var.

Katlanır mekanizmaları uyduruk değil adamların işi bu.

Salcano benimde bazı modellerini hiç ama hiç beğenmediğim müşteri ilişkileri sıkıntılı yerli bir firmamız.(bazı modelleride güzel)

Sizce salcano katlanır için özel çalıştı mı hiç sanmam bir kaç modeli yurt dışı kaynaklı alıp kullandı.Fark çok açık yapanla hazır alan.

Alan arkadaşa öncelikle hayırlı olsun uyun bir fiyata almış ve deneyimlerini paylaşmış.

İrdelemek için bir kaç farklı katlanır denemek ve yorumlamak gerek.

Terni kullanmasam da dahon gibi güzel bir bisiklet olduğu yorumlardan çıkıyor.

Dahondan da son derece memnunum.

bir arkadaş markayı kötülemiş. kendisine katılmıyorum. bunlar ezbere yapılmış yorumlar, kulaktan dolma bilgiler. ben de bisiklet alırken benzer şeyler duydum. salcano astro 210 v aldım. canavar gibi bisiklet. belli modeller evet, kötü olabilir. ama bunu bütün markaya maletmek yanlış. şunu untmayın ki mercedes a serisi araçlar çıktığında hemen her hepsinin devrilme vb sorunları vardı. ama bu mercedesi kötü bir marka yapmaz ;)

• Beğen
Tepkiler: Gökberk Kabacı
430 TL ye nereden aldın? Çok iyi almışsın hayırlı olsun. Bu fiyata bu özellikler yine de çok iyi bence. Ben de almayı dusunuyorum. Aldigin yeri soyler misin?

Merhaba arkadaşlar ben yeni bisiklet kullanmaya başlayacagım öğretmenım okulla evımın arasındaki mesafe yaklasık 1-2 km yuruyerek gıdıyorum bısıklet alırsam bısıkletle gıderım dıyorum Ama kararsız kaldım katlanır mı alayım şehir bisikletimi alayım.Yol gidişte yokuş yukarı. katlanır alırsam dahonlara herkes ıyı diyor ama fiyatları yüksek salcano, bianchi v.s. gibi modeller hakkında da bilgim yok. Siz ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geri