Foto sonradan koyacagim. Salcanonun 20 inc katlanir modeli. Internette ozellikleri hakkinda bilgi yok. Katlanir bisiklet ararken indirim oldugu icin aldim. Kör atis yaptim. Bisikleti dun aldim 660 tl fiyati var. 430 tlye aldim. Bisikleti salcano servisine goturup kurduttum. Ilk defa bugun surdum. Oncelikle kutu icinde katalogunu acinca icinden ng 650 katalogu cikti. Bu rezillik salcanoya yakismadi. Once agirligindan baslayayim. Tartma imkanim olmadi fakat 6061 aliminyum oldugunu dusunmuyorum boyutuna gore agir buldum. Kutu agirligi 19.5 kg. Uzerinde 2 adet camurluk vardi. Igrenc gorundugu icin cikarttim. Sitede bagajin oldugu yaziyor fakat icinden cikmadi. Surerken gidisi fena degil vites iyi fakat sele cok rahatsizdi. Katlanma gidon ve orta kismindan oluyor. Son olarakta sele kismida asagiya iniyor. Fakat bu sekilde tasimak mumkun degil. basi kici ayri gidiyor. Bence salcanonun bu modeli birakin 660 tl yi 300 lira bile etmez. Yillarin yerli bisiklet firmalarinin adam olmasi icin daha cok zaman var.