Scudo Sports

Salcano İzmir alındı.

@ismailkaradag

hocam merhaba,

tek kelimeyle , şehir bisikleti tavsiye ederim..

boyunuz da uzunsa 10 numara olur...

Scudo
@ismailkaradag

Öncelikle bütçeniz ne kadar onu sormak lazım :)

@Ender şeker

Haha :D Siz söyleyince gözümde canlandırdım. Çok komikti :)

700 - 800 gibi. Ama bu fiyatlara aldıgımda ya biraz daha ekleyip daha iyi birşey alsaydım diyeceksem biraz daha ekleyip daha iyi birşey almayı tercih ederim. İşe yarar 2. el bulabilirsem oda olabilir.

Boy 1.84. Bir kaç model tavsiye edebilir misiniz? Bütçe 800 - 1000 arası olabilir. Birde yokuş yukarı 1-2 km takım elbise ile çıkabilir miyim. Çok terletirse sonra bütün gün o halde ders anlatmak sıkıntılı. Bulundugum yer ist. pendik burada bisiklet yolu da yok gerçi bazı yerlerde kaldırım bile yok...

Salcano izmir 2015 model aldım mükemmel insanlar sürekli bakıyo sanki ufo gördüler bazıları gülümsüyor hatta bence dahon tarzında tasarlanmıs 2015 modeli 6 vites cok dik yokuşları cıkamıyosunuz ama yol tutuşu lastikleri vs güzel ben memnunum

• Beğen
Tepkiler: rainman4486
Salcano easy lüks kullanıcısıyım oldukça seri bir bisiklet özellikle de insanların bakışları için dahi olsa alınası bir bisiklet grubu :))

Bisiklet ayrı bir tat veriyor.aynı zamanda city fun 60 kullanıcısıyım. salcano benim için özel bir bisiklet markası :)

Arkadaşlar Salcano alacaksanız netten almayın, bayiden alın! O zaman hiçbir sorun çıkmıyor. Birkaç arkadaşım daha ucuz diye netten aldı, pek çok şeyin ayarını yaptırmak için verdiği para ile masrafı bayii fiyatına eşdeğer oldu. İlk bisikletimi de bayiden aldım, ikincisini de bayiden alacağım. Burada (Çorum) bayiler çok ilgili.

@nebula11 hayırlı olsun boşverin bakan baksın özellikle moral bozukken binin acayip keyifli oluyor malum bizde m2 ye düşen cahil sayısı çok:D bir zaman sonra siz onlara bakıp gülüyorsunuz bu sefer onlar fıtık oluyor:D:D:D:D

@redwolf bu dediğini yapacam onlar bana gülümsediğinde alaylı şekilde bende onlara gülümseyecem :D katlanır verdiği zevki vermiyor diğer bisikletler yada ben öyle sanıyorum teşekkürler

@nebula11Biraz rahat ve gamsız olmak en güzeli kimin ne dediğine baksak ohhooo işimiz var '''''slogan belli yAY HE HE'''' deyin geçin gitsin..

Selamlar. Arkadaslar ben de Salcano İzmir almayi dusunuyorum. Bugun surdum bayide gayet iyiydi. Fiyat 700 dedi. Kullanan arkadaslardan yorum alabilir miyim acaba? Ben istanbul/fatihte yasiyorum ve ogrenciyim okula gidip gelmek ve arada bir gezmek icin almak istiyorum. Sizce pisman olur muyum. Simdiden tesekkurler.

Merhaba Arkadaşlar, ben de bu üründen almak istiyorum, kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi?
175cm - 100 kiloyum, sizce bu bisiklete sıkıntı çıkartır mıyım?

Geri