Scudo Sports

salcano insomnia

ogulcan22

Aktif Üye
Tepki
30
(link)

nasıl 310 ytl değermi veriyimi 310 ytl dağlarda kullancaz rahatmı

Scudo
klasik cvp : forumu biraz incelersen çok i alüminyum kadrolu bisikletler bulabilirsin acele etme çelik kadrolu bisiklet alma.

yada : bakıııııııın benim disk frenli bisikletim vaaarrr diye mahallede hava atabileceğin salcanoyu al kadro dışında fena değil.

@bakır

İlk olarak sana iyi niyetle yardım etmeye çalışan insanlara karşı böyle konuşmamalısın. Ayıp!

Son olarak Tekteker haklı, forumda daha önce açılmış olan konuları oku, bisiklet seçimi başlıklı konuları incele sonra bunu tekrar konuşalım. Çünkü şimdi birisi "öyle değil böyle" dese, neden diyeceksin. Halbuki bu soracağın soruların tümünün yanıtları forumda zaten var.

@bakır

kardeş biraz espiri karışık yazdım ama ciddiyim bak. yazma tarzındaki abukluğu da yaşına veriyorum.

tamam ya özür bencede haklısınız bakıcam araştırıcam ama bi tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim bütçe 350 ytl dir özür

(link)

adam gibi bi şey istiosan bu olabilir xc500 400 ytl

nikanam ın verdiği link deki xc1000 yerinde olsam kaçırmam

13 yaş, 180 cm boy. Maşallah
Daha da uzarsın, ancak şimdisi için 17,5" kadrolu bir bisiklet almalısın en az.

Değerli kardeşim Sedona Borla alabilirsin mesela.Eğer inceleyebilirsen forumda bu modele ilişkin övgü dolu sözler bulabileceksin.Ben de yakın çevremde 4-5 arkadaşıma bu modelden aldırmış oldum.Hiçbirisinden şikayet duymadım ve hatta memnunlar fazlasıyla.Sanıyorum bütçene gayet de uygun bir seçenek.Yanısıra taksitle alabilme imkanın bile olabilir eğer kredi kartı kullanıyorsan.(Mesela Kaçkar Bisiklet Ortaköy'den maximum kartla 10 taksitle almıştık bir kaç tanesini...O günkü kur ile 375 ytl'lik bir fiyatı vardı.)
İncelemeni tavsiye ederim...
18 inç'lik modeli zannedersem boyuna da uygun bir seçenek . . .

Geri