Scudo Sports

Salcano İmpetus

Tepki
0
Arkadaşlar almayı düşündüğüm bisiklet : yorumlarınızı bekliyorum

455 YTL

26” MTB

Alüminyum Kadro

Amortisörlü Masa

Shimano STEF 40 Otomatik Vites ve Fren Kolu 21 Vites

Shimano TX31 Arka Degistirici

Ahead Bogaz

SALCANO X-PRO1 (Weinmann DA19) Çift Duvarli Jant

CST Lastik

Ön-Arka Zoom Disk Fren

http://i36.tinypic.com/1zqr12f.jpg

Scudo
Hocam büyük ihtimal disklere aldanıp alma ihtiyacı duydunuz,fakat disklerin bakımı zor olduğundan dolayı forumda kimse İmpetus modelini tercih etmiyor.Ben Astro kullanıcısıyım yaklaşık 3 aydır.Çok memnunum.Fiyata bakarsak 100 lira daha ekleyip iyi bir donanıma sahip olan Astro yada Alu modelini tercih etmenizi öneririm.İsterseniz araştırın impetus modelinin diskleri vs. donanımı o kadar iyi değil.Astro yada Alu modelini inceleyin.Onların içinden bi seçim yapmamız gerekirse kesinlikle Astro modeli diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Gülkanat
evet disk olduğu için düşünmüştüm .. başka modellere baksam iyi olacak =)

teşekkürler

bende var aynısından.kesinlikle tavsye etmem.lanet olsun onun disk frenine.söktürüp v fren taktırdım.

Bence de impetustan mekanik disk frenleri yüzünden uzak durmak lazım. Ben de ilk başta düşünmüştüm ancak daha sonra hem frenlerden dolayı hem de rengini daha çok beğendiğim için siyah Alu satın aldım. Alu ile impetus aynı fiyatlı ürünler ve üzerlerindeki komponentleri de hemen hemen aynı. Ben Alu' yu bir haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. Fiyat/performans oranı çok yüksek bir bisiklet. Tavsiye ederim. Bir 100TL daha verebilirim diyorsan Astro'yu da alabilirsin. Komponentleri Alu' dan biraz daha iyidir ancak benim şahsi fikrim Alu' nun görünüş olarak Astro' dan daha güzel olduğu.. Tabi tercih sizin..
Saygılar

abi kesinlikle alu al erdoganlarbisiklet de alu lar 370 tl sıfır bütün parçalar 2 yıl garantili

@emreşen

şu an hala varmıdır alu 370tl ye bilginiz varmı

Geri