Scudo Sports

Salcano fiyatları güncelliyor.

Salcano fiyatlari sitesinden tamamen kaldirmis. Eskiden 0 tl gozukuyordu simdi fiyat yazmiyor.

Scudo
@kadir karakaya
Demek ki ayvayı yedik.

• Beğen
Tepkiler: Berke Şahan
@CeRKeZ Sitede fiyat yazmamalarinin sebebi ne acaba. Carraro da yazmiyor. Eskiden yaziyordu. Sirada sedona var sanirim.Ozenir, kiskanir, o da yakinda kaldirir fiyatlari.

arkadaslar ne oldu sonuc olarak , SALCANO ne yazdi listelere , en son 2nci el 16000 gordu bu gozler:)

@a.valverde
Sonuc: fiyatlar kaldirildi. 2. Eli 16bin eden salcano urunu mu gordunuz?

Salcano bayii arkadaşımdan aldığım bilgiye göre 2018 üretimi bisikletler tamamen tükenmiş. 2019 modelleri ise sene sonunda yapılacak bayi toplantısında tanıtılacak ve o vakte kadar fiyat konusunda bir gelişme beklenmemeli.

Salcano Yıllardır takip ettiğim ve gördüğüm kadarı ile Ocak Şubattan Önce Fiyat Yazmaz onlarda yeni model olur zaten.

• Beğen
Tepkiler: mektupla
Carraro da girmiş fiyatları ama zamlı 2018 model flexi 121 1 2 ay önce 1305 tl idi şuanda 1569 tl ve tüm modellerinde artış fark ettim

Demek ki Salcano enflasyonla mücadeleye destek olma yolunda direniyor :)

Hastayım buna. Ama 11750 TL fiyatı şu an onu benim için ulaşılmaz kılıyor :(salcano-city-wind-expert-bisiklet.jpg

• Beğen
Tepkiler: Osman AYAZ
@slckats carraro şehir bisikletindr nero modeli var daha iyi daha tarz brools elcikli incele derim

• Beğen
Tepkiler: slckats
salcano şuanda yeniden fiyat listesi mi paylaştı bana mı öyle geliyo sanki
sitesinde bisikletlerin altında fiyatlar yazıyor şuan

• Beğen
Tepkiler: mektupla
Bianchi,salcano,sedona,ümit,kron vb markalar isterlerse bedava yapsınlar, fiyatlarını nasıl olsa ben şahsım adıma bu firma ve markalarla işim olmayacak artık.

Hazır eski fiyatları tekrar yazmışlar, screenshot alayım. :p Geçen almadığım için üzülmüştüm

salç.png

2019 Modelleri gelsin de görürüz durumu :krktm: Zaten bu fiyatlar bile yavaş yavaş yükselmiş hali. Uci kadro ilk çıktığında 5700 TL'ydi, yavaşça yükseldi. 580 TL yükselmiş, yani %10 o_O

• Beğen
Tepkiler: Afyon35 ve ikemath
@Serkan Mıstınoğlu
mrb.serkan bey
salcano xrs030 apex buldum 2017 model ikinci el, ama 5 ay kullanılmış faturalı ve temiz 2850 nasıl sizce?
bu bisikletin 8.19 kg listede ağırlığı yazıyor sizce doğru mudur bu ağırlık alüminyum bisiklette bizzat kendisi tartana hiç denk gelmedim de

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@oculomotorius Ağırlık bilgisi doğru, Apex setten kaynaklı bir hafiflik var, ruble de 26'lı zaten o_O Mantıklı görünüyor ama bisiklet yokuşa pek gelemiyor dişli oranları sebebiyle, "tırmanamamaya" hazırlıklı olun :islik:

• Beğen
Tepkiler: oculomotorius
Geri