Scudo Sports

Salcano fiyatları güncelliyor.

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu
ben şuanda bu modeli kullanıyorum, eğer kondisyonunuz yeterliyse yokuşlarda pek problem yaratmıyor

bisiklet sporunu bıraktım artık. street workout a yöneldim. yol bisikletimin arka lastiği eskidi. yeni lastik alacam ama fiyatlar ateş pahası, iç lastik bile 20₺. arkadaş biz yolunacak kaz mıyız. conti 4000sii nin bi çifti 600₺. araba lastiği bile bu kadar pahalı değil. bence petlas, lassa gibi türk firmalarının bisiklet işine el atması lazım. yoksa bisikletsiz de gayet güzel yaşanıyor. yürüyüş koşu gibi sporlara yöneliyorum. bisikletseversek enayi de değiliz ya. zaten avrupa ya göre fiyatlarımız yüksekti. şimdi iyice yükseldi araba fiyatına bisikletler havada uçuşuyor

@Yagizz2 Bu da gerçekten güzelmiş. salcano ful karbon ve Shimano Alfine Di2 Göbekten Elektronik 11 Vites ile, carraro shimano jant set olması, brooks elcikler ile ön plana çıkıyor.

Salcanonun kendi sitesindeki fiyatlar sonunda tekrar yazıldı :)
Screenshot_2018-10-27-10-29-40-604.jpeg Screenshot_2018-10-27-10-29-06-970.jpeg Screenshot_2018-10-27-10-28-49-997.jpeg ben pek bir fark göremedim gören varmıo_Oherkesin düşündüğünün aksine büyük bir zam yapılmamış inşallah bir daha zam olmaz :krktm:

@Harun. Benim şu anki bisikletime hiç zam gelmemiş

Herkes gibi %50 zam yapıp enflasyonla mücadele diye %10 indirim yapıyoruz derler. Moda oldu sonuçta.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ataberkdönmez
Şuan fiyatları yine kaldırdılar sanırım

Bisikletim 1064 liradan 1440 lira olmuş ama parçalar aynı. İyi ki almışım.

• Beğen
Tepkiler: Hakan38
Bu salcanu xrs 035 tiagra nasıldır sizce?nette bir iki yerde satılık diyor.Öyle 3450 falanda değil 3800 küsür.İşin enterasan yanı youtubede inceleme videosuna denk gelemedim.Kimsemi incelememiş bunu ?

Şike var hocam fakiriz bisiklet fiyatlarıyla oynuyorlar asgari ücretle bir bisiklet aldirtmadilar

Benim bisiklet en son baktığımda galiba 1350 liraydı. Şimdi olmuş 1750 lira. Aşağı yukarı %30 güncelleme yapmışlar fiyata. Her bisiklette aynı oran mıdır bilemem ama benimki bu şekilde.

Geri