Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

@kadir karakaya
Hayirli olsun. Renk bence guzel gozukuyor ama kadro problemli gibiyse degismenizde fayda var. Sorun yoksada keyifli pedallamalar :)

Scudo
Alir almaz kisa bir tur yaptim 6-7 km kadar. Hemmde yagmurlu havada.Gayet guzel Allah a sukur bir sorun yok. Gayet rahatmis. Frenler de iyi. Bir de cararo sportive 224 oneriyorlardi. Ben onun ustune binince bile kendimi rahatsiz hissetmistim.

@kadir karakaya

Carraro 224 ün muadili aslında city sport serisinden 30-40 modelidir diyebiliriz. Sizin bisikletiniz de aynı segmentte olan bir model. Sorunsuzca turlarda vs kullananlar var. Bakımlarını yaptıktan sonra sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

arkadaslar cuma günü city sport 20 hd alarak bende aranıza katıldım.
Ben ilk etapda çamurluk istiyorum. hatta 1. mesajdaki çamurluk baya güzel hoşuma gitti. tak-çıkarı da kolay bir ürün galiba. benimde tercihim bu şekilde kolay takılıp sökülebilen bisiklet üzerinde devamlı durmayacak sadece yağmurlu havalarda takılacak..
acaba çamurluk alırken ( internet alacağım büyük ihtimal ) neyi ne şekilde almam lazım...

@arayanbulur

Hoş geldiniz. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin. Ben hala çamurluk almamış olsam da uzun zamandır araştırma yaptım. Tekerleği tamamen saran çamurluklar ne kadar işe yarasa da görüntüsünden hoşlanmadığım için daha çok dağ bisikletleri çamurluklarından hangisini uydurabilirim diye düşündüm.
Polisport x-fighter modeli cross görüntüsüyle çok güzel görünüyor bana göre. Sitesinden araştırdım 24-26 jant harici 29 jantlara da uyumlu olduğu yazıyor. Türkiyede satan firmalar ile görüştüm 29 jant bisikletlere taktıklarını ve uyduğunu söylediler. Zaten arka çamurlukta ek uzatma parçası bulunuyor.

Polisport x-fighter ön-arka aşağıdaki linkte

(link)

Xfighter modelinden ayrı cross country evo modeli de bulunuyor. Bu modelde ön çamurluk benzer neredeyse aynı fakat arka çamurluk daha oval şekilde lastiği sarıyor.

(link)

Bu modelleri ilk araştırırken dolar fiyatları düşük olduğu için uygundu fakat şuan fiyatlar baya bir artmış durumda.

Şimdi farkettim decathlonda bu modelinin fiyatı uygun görünüyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
@arayanbulur
Hayirli olsun kazasiz belasiz keyifli suruşler.

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
Kablosuz ucuz su gecirmez km sayaci var mi bildiginiz ?

Merhabalar bende city sport alma arifesindeyim siz deneyimli arkadaşlara abilere bir kaç sorum olacak :)

2 el temiz kullanılmış salcano city sport 01 buldum 56 kadro oldugu yazıyor boyum 1,78 sizce bu kadro bana büyük gelir mi city sport u 900tl gibi bir rakama buldum kacırmak istemıyorum ama emin olamadım kadro ölcüsünden ? bisikleti daha görmedim 29er mtb de 19 kadro kullanıyordum

ilginiz için teşekkürler

Yardimci olabilecek hic bir arkadas yok mu acaba :) :)

@KARDUZ.ERHAN

56 üst boru ölçüsü herhalde. Sele altı boru ölçüsü nedir ?

• Beğen
Tepkiler: taner yazar
Evet city sport ailesinde 56 kadro yok 18 ve 20 inç kadrolar var... Yani 48 ve 51 cm e tekabül ediyor

Boyunuza uygun kadro 20 inç olanı... Aslında 18 de uyum sağlayabilir ama ben 20 ile daha rahat edeceğinizi düşünüyorum. İsterseniz gidip iki kadroyu da deneyin

Benim boyun 185. 18 kadro yani 46 cm aldım. Bir sıkıntım olmadı. 19 da olabilirdi fakat 2 cm çok büyük bir fark değil.

Ben de 187 boyundayım ve bisikletimi satıp 20 inç hatta başka markaların daha büyük kadrolarına geçmek istiyorum. Yazın turda bu kadro boyu beni çok rahatsız etti ellerimde ciddi uyuşmalar oldu ki turdan döndükten iki hafta sonra düzeldiler. Kısa kullanımlarda bu tip ergonomik problemler pek göze çarpması da uzun turlarda kadro uyumsuzlukları ciddi sorunlar yaratıyor....

Katılıyorum uzun turlarda kadronun gereginden küçük olmasından dolayı selenin aşırı yükseltilmesi daha çok eğilme vs ağrılar yapabiliyor.

@taner yazar bey yani 18 yada 20 in. de olsa benim için uygun olur anladıgım akdarıyla bugun itibariyle arakdasıma 18 inç city sport aldık denedim üst boru ile malum yer arasında bir iki parmak boşluk oluyor diyelim ki alacagım bisiklet 20 inç yine uyum saglar sanırım ? gidon ayarlanabılıyor sonuçta değil mi ?

daha önce bir hata yapıp küçük kadro yok diye 21 inç 29 er mtb kullandım :D aman tanrım didim

Eğer malum yer ilekadro arasında o kadar boşlık kalıyorsa sorun yok daha fazla boşluk var sa ben 20 inç kadro öneririm. Denediyseiniz 18 alabilirsiniz. 20 inç ile arasında 4cm fark var...

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
Geri