Scudo Sports

Salcano City Sport 30 (2013) Hakkındaki fikirlerinizi ve yorumlarınızı alabilir miyim

evet 2012'de de continental lastikler var..

Scudo
Şu an City sport 27 vs buldum 720 tl dedi telefonda ama almaya gittiğimde daha da indirebilirim diye düşünüyorum. Sizce nasıl? Birde gariptir ki maşası ve aynası ( tam olarak ne bilmyorum.) 2013 modelden daha üstün dedi. Renk seçeneği yoktur sizce nasıl? herkez varsa 27 vs alın demişler daha mı mantıklı?

@mahir d.
Sizce 30dan 27 vs daha mı mantıklı?

800 liranın altına CS30 bulabildiğiniz yerde 720 TL o bisiklet için çok sıcak değil. 700'ün altına çekmeye çalışın. Hepsiburada'da 650 civarına satılıyordu çünkü.

büyük ihtimal konuşarak halledilcek bir durum gibi duruyor çünkü 690 liraya cs 30 almışlar sitede gördüm 2012 modelin 720 olması biraz fazla sonuçta 2014 e az kaldı yeni modeller çıkıcak elindekileri satmaya çalışıyor. Gidicem bakalım ne olucak.

Bu arada geçen hafta baktığım 27 vs de yanlış hatırlamıorsam maşa kilidi kabloyla gidona çekilmişti bu 27 vs de olan bişeymi sonradan mı takmışlar? yani tamire gidipde onarılan bir malı satmaya çalışmasınlar bana? böyle bir durum söz konusu olurmu?

şu an hepsiburada'da 24 VS modeli var yine acera vitesli ama 24 vites, donanım olarak tek farkı 24 vites oluşu 599 TL..

@Betül özkal
city sport 27 hds olabilir.
hds'de gidondan kilit, vs'de maşadan kilit var.
vs ise ve gidondan kilitliyse değişeni var demektir.
ayrıca city sport 27 hds 2011 model.
frenler v miydi hidrolik disk miydi baktığınız modelde?

@mahir d.

kredi kartımın limiti yeterli değil o yüzden yarı nakit yarı taksit yaptırcam

@Mert C.

İlk HD gösterdi ben Disk fren istemiyorum dediğim de V fren gösterdi sanırım hd olanda o parça olunca aklımda o kaldı

@Betül özkal

tekrar söylüyorum aynı şeyi. tek sorununuz buysa nakit vereceğiniz kısmı alışveriş öncesi karta yükleyerek istediğiniz tutarda alışverişi kredi kartınız ile yapabiliyorsunuz.
limitiniz 400'se 200 üzerine ekleyerek 600tl alışveriş yapmak mümkün.

@Mert C.
Nakit almıycağım için o şekilde yapmam bişey ifade etmiyor. Salcano city sport 27 vs nin beyaz rengini perşembe günü alıcam gidip anlaştık fiyatı dediğim gibi söyledi 720 maksimum kart sorun çıkartıyomuş vade alıomuş sanırım o yüzden kullanmıolarmış ama size çekim yaparız dedi. Bu arada 27 vs nin selesi jelli değil ben size jelli sele takarım dedi üstündeki sele nasıl fikrim yok ama jelli sele daha iyi sanırım? Bi tane dışarıda vardı 27 vs hava şartları ve dışarda durmaktan biraz yıpranmıştı sıfır kurucaklar gittiğimde. Fiyatı 30'a göre daha fazla sanırım ama bulabildiğim içime sinen bisiklet bu oldu.

Betul hanim hepsiburada'da kredi kartinizin kullanilabilir limiti + havale ile alabilirsiniz saniyorum...

İstediğim bisiklet yok orada 27 vs yada 30.

Geri