Scudo Sports

City Sport 40 V / City Life 20 V?

suyunsesi

Forum Bağımlısı
Tepki
6.560
İsim
Turgay
Başlangıç
1979—80
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Diğer
Arkadaşlar çok uzun zamandır bisiklet kullanmıyorum. Ancak eskiden işime bisikletle gidip gelen bir kişiydim. Şu an yaşım 45, boyum 175, bacak boyum 78. Yeniden bisiklet ile işe gitme planları yapıyorum. Tabi ki alıştıra alıştıra başlayarak. İş yerim gidiş dönüş 18 km. İnişi, çıkışı ve düzlüğü çok dengeli olmayan, çoğunluğu asfalt yollar.

Geçen yıllardan beri istediğim bir şeydi ama sürekli ertelemek zorunda kalıyordum. Bir yerden iyi bir fırsat yakaladım ve Salcano City Sport 40 V ya da City Life 20 V alma şansım var. İlk olarak düz maşa City Life 30 V düşünmüştüm ama ellerinde yok.

Peki bu iki bisikletten hangisini önerirsiniz, ve neden önerirsiniz? 20" kadro düşünüyorum. 18" mi olmalı?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Tabi asfaltta kullanim için düz maşa olsaymis daha iyiymiş.
Bu ikisi arasindan ise City Sport 40 modeli daha iyi çünkü kullanilan elementler daha iyi biraz daha kaliteli ve ruble dislileri 11-32 araliginda ki sizi hem hız anlaminda hem de rampa çıkış anlaminda rahatlatacak.
City 20 modelinde ise vites kolları bile markasiz inceledigim kadariyla ve ruble 12-32 oranı diğerine göre dejavantaj.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
40v'nin parçaları fena değilmiş ama jantlarını beğenmedim. Böyle eksantrik örülmüş jantlara güvenmem şahsen. Kadro boyu için denemenizde fayda var ancak 18 daha uygun görünüyor kağıt üstünde.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri