Scudo Sports

Salcano City Sport 27 Vs

Hepsi 18 tuttuysa fena değil. En azından lensli model almışsınız. Ben aşağıdakini öneriyorum. Q5 tipi LED kullananlardan almışsınız. En üst seviye olanlar aşağıdaki gibi U2 LED kullananlar. 3,7 voltluk şarjlı pil kullanıyor. Set halinde son derece uygun fiyat.

(link)

Güle güle kullanın. Gelince artık güzel bir vidyo ve birkaç sağlam fotoğrafla incelemesini yaparsınız. :)

Scudo
@ahmetcan44

Özellikleri hakkında pek bilgim yok aslında baktım fiyatı görüşünüşüne göre aldım :) Umarım güzel birşey gelirde bir daha sipariş veririz. Geldiği zaman tedaylı incelemeyi yapıp aynı link üzerinden paylaşım yaparım.

Cok güzel duruyor bisikletiniz, hayirli olsun allah kaza bela vermez insallah.

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
Teşekkürlerr

Bir arkadaşım küçük çift ledli kafatası şeklinde lambalar almıştı. Noktasal ışık vermiyor ama farkedilmek açısından çok güzeldi. Ben Decathlon'dan almıştım tanesi 14.90 dı ama onların çifti (Kırmızı Beyaz olarak) 10 liraymış. Bilseydim almazdım. Decathlon'da ki lambalar bunlar (link)

Bunun gibi birşeydi ama daha etkili ışığı vardı.
(link)

Birde bu lambalardan kullanan var mı? Yere kırmızı ışık veriyormuş çizgi halinde.
(link)

O çizgili lambalardan ikinci elde satanlar var 15-20 liraya. Çin'den alıyor onlar da zaten. Buyincoins'te 6-7 dolardı sanırım. Hepsi aynı.

@ahmetcan44

Etkisi nasıl görmek lazım. Yani almaya değer mi acaba?

Biraz çocuk işi benim gözümde. Birileri dönüp baksın diye takılır, başka bir işlevi yok yani. Düzgün bir arka lamba almak yeterli olur bence.

Bende öyle düşünüyorum. Standart kırmızı flaşör yeter de artar bile.

Kuru kafalardan sirkecide inceleme şansı buldum çok güzel ışık veriyor fakat aydınlatma yapmıor genelde gidona takılıyor onlar. Aldıklarım yeterli olucaktır diye düşünüyorum ama geldiğinde belli olucaktır. Bu arada kuru kafalar dxde 14 dlardı 2 lisi pahalı bir ürün

:) Betül Kardeşim Hayırlı Olsun.Güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin,hırsızlardan korusun!.

Fotoğraflar için Emeğinize sağlık.Kask vs. iyi olmuş.

-Yama takım
-Lastik sökme Aparatı (Plastik Levye) Decathlon'da var.(link)
-Alyan
-Yedek iç Lastik
-Pompa
-Ön arka Stop Lambası vs.Eksikleri tamamlayın.

Artık Yollar Sizin..:in: Hoşça Kalın..

@Kadir Altuntaş

Teşekkürler kadir bey bisikleti odamın bir köşesinde saklıyorum :). LAmbaları ve buff sipariş ettim. Yedek iç lastik almam gerekior sırada o var. Pompamıda aldım ve ellerimle monte ettim bisikletime :) Yavaş yavaş eksiklerimi tamamlıyorum. Kışlık kıyafet gerekicek sanırım soğuk havalarda hasta olmamak için.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)

Birde çekimler çok kaliteli işiniz fotoğrafçılıkla mı alakalı yoksa bir şekilde öğrendiniz mi? :)

@Ertuğrul

Teşekkür ederimm.

Fotoğrafçı değilim ama amatör olarak fotoğrafçılık yapıyorum. Bisiklet gibi oda hayatımda bir hobidir.

Betül Hanım, Sobike markasının kışlık termal içlikleri var pedli, bisiklet için. Onları şiddetle tavsiye ederim, gerçek anlamda kışlık ürün arıyorsanız.

Kuru kafalar aslında daha çok farkedilmek amaçlı. Yani flaşör oldukları için önde beyaz arka da ise kırmızı ile daha çok farkedilmeyi sağlıyorlar. Dediğim gibi direkt aydınlatma özellikleri yok.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
Soğuk havalarda ne kadar sürerim pek emin değilim fakat yağmur kar olmadıkça evde bisikletle durabilceğimi sanmıyorum. Eğer kesin karar verirsem araştırıcam söyledğinizi. Teişekkür ederim

cok güzel bı bısıklet tam bı ası sehırlı kazasız bol pedallamalar :D

@serkan caz

Teşekkür ederimm

Geri