Scudo Sports

Salcano CITY SPORT 27 HDS

@Mehmet Örücü

bende orda bir sıkıntı yokda sürekli olarak port bagaj için daha et kalınlığı büyük vida takıyorum sonunda arkadan delip somunlu yapıcam uzun yolda 1-2 kere port bagajda sıkıntı yaşadım yaşamadım değil. 1.sinde istanbulu çıkmak üzereydim bir lastikçide hallettim diğerinde ise kocaelinden çıkmak üzereydim ordada bir lastikçide durup daha etli bir vida takdım. belli kilometrede bir de kontrol ediyorum port bagajın vidaları gevşemiş mi yada düşmüş diye.

Scudo
arızayı giderdik, keyfe kaldığımız yerden devam:) sinirli halimle parçaya saçma sapan falan demişim ama aslına bakınca o parçanın darbe anında kırılabilir olması aslında amaçlanan, kadronun zarar görmemesi adına, burada sanırım vites attırıcının jant telleriyle arasında kalan mesafeye çok dikkat etmek gerekiyor, H-L vidalarının ayarları önemli, benim yaşadığım problem de zaten vites attırıcının jant teline takılmasından kaynaklandı, gerekli ayarları yaptık, sorunumuz kalmadı şükür:) bu ara bi kaç parça değişimi yapasım var, sele, pedal ve çamurluk gibi, düşündüğüm parçalar şunlar;
(link)
(link)
birde siz bakın neler düşüneceksiniz bakalım, hatta bisiklete çamurluk nasıl gider diye bi kaç fotomontaj yaptım :)

@Mehmet Örücü

Mehmet Bey,
capraz zincir kullanımına dikkat edin lütfen. capraz zincir kullanımından kaynaklanan problemler birçok bisiklet markasında garanti dışı kalır diye biliyorum. Bende salcano 242 srd var. kullanım klavuzunda capraz zincir kullanımına özellikle dikkat çekmiş. cok mecbur kalmadıkca yapmamak lazım.

Geri