Scudo Sports

Salcano city life10 HD bisikletim 10 dk içinde çalındı!

Arkadaşlar kesinlikle direğe bağlamayın bisikletınizi. Direğin arkasına geçip bisikleti iki kişi tekmelerse oluyor.

@Serkan Mıstınoğlu Demir testeresiyle bir Demir barın 2 dk içinde kesildiğini görünce U kilit almanın pek de yararlı olmayacağını düşünmüştüm

Scudo
geçmiş olsun, ben kilitlere güvenmediğimden kilit almadım :) gözümün önünden ayırmam
edit: ihtiyaç göreceksem de benimle gelir

şans işi bu yaa, o kadar izbe yerde ihtiyaç molasında bisiklet çalınması normal değil
kamera görüntülerinde yüzü gözüküyor mu, ifşa yapılsa video sitelerinde veya haberlerde, insan haklarına aykırı falandır muhtemelen ama Türkiye'de de adalet yok hep yanlarına kalıyor

• Beğen
Tepkiler: Tuurok
Geçmiş olsun hocam. Umarım en kısa zamanda bulursunuz. Bende bugün maç izlemeye gittim ve çarşıda bir pasaj içinde tanıdık bir fast food masasının ayağına kilitledim. Dükkanda kapalıydı bu arada. Bildiğin bisiklet 2 saat orda kaldı tabi doğal olarak benim aklımda :)

• Beğen
@Tuurok en büyük hatanız bu olmuş zaten. Hırsızlar tenha yerdeki, etrafta insanların olmadığı bisikletleri çalıyorlar. Mesela dükkanın önünde oturan birileri var siz bisikleti oraya bırakıp gidin adamlara da rica edin birşey olmaz veya direk kitleyin hırsız o riski alamaz. Hırsızların kürt, çingene ırklardan olduğunu göz önünde bulundurursak bisikletle uğraşmaya başlasa dikkat çeker mutlaka halktan tepkiler alır.

arkadaşlar nasil bir kilit kullanmaliyiz ki ugrasmasi uzun sürsün? bendeki kilidin anahtari boyle ne dersiniz? bunu toka ile acabilirlrr mi?

Dosyalar

• IMG_20170930_102106.jpg
    IMG_20170930_102106.jpg
    70,9 KB · Okunma: 10
Vay anasını be kardeşim. Biz hiç kilitlemeden market bakkal benzinci tuvalet girip çıkıyoruz. Üstelik sizin kilit var nasılda kırmışlar hemen. Memleketin çivisi çıkmış. Kesme aleti mi varmış yanında amlamadım ki

Bütük geçmiş olsun. Adınıza üzüldüm

• Beğen
Arkadaşlar kalite bir kilidi kendiniz oluşturabilirsiniz, yapacağınız iş büyük bir hirdavatciya gidip 80-100 grade bir zincir ile kaliteli bir asma kilit almak. Yalnız asma kilit d tip değil ı tip olmalı. Bu kilide tekme atan hırsızın ayağı kırılır. Biraz ağır gelebilir ama bisikletin çalınmasından iyidir.

@Fatih Koçak
Kuburada bisikletle mi gireceğiz.

Geri