Scudo Sports

Salcano City Fun 70

Çok teşekkür ederim murat. Senin sayende :)

Tapatalk ile gönderildi

Scudo
2. suluk için kadroda delik varmiydi acaba? City sportlarda yok

@Darke

Bundada yok decathlon'da matara takmak için plastik tutacaklar var 15tl civarında. O aparatla bağladım.

Tapatalk ile gönderildi

Hayırlı olsun.
Ben de 2 hafta önce aynı modelden aldım. Toplamda yaklaşık 100 km ancak sürmüşümdür ama ben de oldukça memnunum, düşünenlere tavsiye ederim.
City fun 50 ile 60 arasında kalmıştım, ama 60'ın maşasının kalitesiz olabileceğini düşündüm. O yüzden amortisörsüz 50'yi aldım.

Lastiklere kaç psi hava basıyorsunuz?

@Arif İ.

Hayırlı olsun kazasıZ pedallamalar

Daha hava basmadım o yüzden bişey diyemiyorum :)

Tapatalk ile gönderildi

Merhaba Doğan bey, bende yaklaşık 1 ay önce city fun 70 aldım. ben de bisikletimden çok memnunum. boyum 1.82. sele boyu ortalama sizinki gibi(belki biraz daha fazladır.), sitelerde anlatılanlar gibi uyguladım boyunu. ben de gecede çıkınca 30km tarzında birşey sürüyorum fakat bir süre sonra sırtımın üst tarafında ufak bir ağrı hissediyorum(yorgunluk ve ağrı arası birşey). bu acaba baya süreden beri bisiklet kullanmadığım için midir yoksa yanlış kullanımdan dolayı mı ? sizde de böyle birşey var mı acaba ? iyi akşamlar

@S. Orçun

merhaba,

bende hiç ağrıma yapmadı şuana kadar. sele boyunu parmak uclarım yere oturacak şekilde ayarladım. bisikleti kullanırken biraz omuzlarımı dik tutmaya çalışıyorum. eğer kadro boyu alçak ise, sele ile gidon arasında yükseklik farkı fazla olur. o zaman ağrı yapabilir.

ondan olabilir. çünkü sele'yi biraz indirince bu sefer rahat oluyor omuzlarım ama bacaklarım olmuyor bu sefer. peki bu gidon yükselticileri alsam kendim takabilir miyim ? bir de nereden almam gerekiyor ?

@S. Orçun

o kadar detayını bilmiyorum maalesef :) bununla ilgili konu açarsan sana yardımcı olabilirler.

Merhaba arkadaşlar buradan sormak istedim sabit maşalı bir city fun ile uzun tura çıkılır mı 1000 km civarı km leri kaldırır mı acaba? deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

@GökhanRR bende salcano city fun 70 var, aldıktan sonra donanım olarak birşeyini değiştirmedim, sadece çanta, km saati filan taktım. şu zamana kadar 1000km yapmışımdır birşey demedi. Fakat benimki haydi çıkayım 1000km dolaşayım değil, birkaç aylık sürede normal dolaşmalar :)

Merhabalar,

Konuyu güncellemiş gibi olacağım ancak haftaya pazar günü (maaş yatarsa) bu modelden almayı düşünüyorum. Telefonla arayıp Sirkecideki bayiye sorduğumda nakit 550TL'ye bırakırız demişlerdi. Bu fiyata başka yol bisikleti bulamadım.. Alternatifi var mı ? Bisikletle ilgili herhangi beğenmediğiniz birşey var mı ?

Bir bisiklet bayisine gittiğimde Sedona 300S modelini önerdi ancak 1065 liraya tekabül ediyor. Başta kredi kartı çıksa tamam, olur demiştim ancak 50TL bile çok önemli şuanda.. Bütçe olarak ekipmanlarla birlikte 800TL gibi bir rakam çıkartabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@Buğra E
city fun 70 kullanicisiyim. ben n11 den aldim. bonus kampanyasi vs derken 445 tlye geldi. son fiyatlari bilmiyorum. bu fiyata muadil urun yok bence. duz masa titresimi aynen iletiyor. elcik te cok sert.

ben her gun kullaniyorum. hwmen hemen. Mümkünse ise siyah kirmizi al. benim renkten:)

• Beğen
Tepkiler: Emre Örsel
@hogutmen Aldığınız fiyat çok çok iyimiş :) Aynen kırmızı siyah almayı düşünüyorum. Açıkçası tofaş / ferrari ilişkisi gibi olur :) Hep kuzen ve arkadaşların MTB'sini kullanıyordum, ondan sonra CF 70 :)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
bende de mevcut. nisan yada mayıs ayında aldım 450-480 gibi birşeye n11 üzerinden. asfalt bisikleti. parke kaplama kaldırımda bile hızlı ve uzun süre kullanımda rahatsız ediyor, daha doğrusu kolları yormaya başlıyor hemen. onun dışında lastik, vites ve vites değiştiriciler kötü kullanımıma rağmen üzmedi.

@trkr Aldığınız fiyat gerçekten iyimiş :) Keşke şuandada bir kampanya olsa.. Uzun süreden kastınız nedir ? 1-2 saat mi ? Bu arada selesi nasıl ?

evet. 1 saat ve üzeri kullanımda yol şartları kötüyse ve hızlı (15-20km/s) kullanırsanız, amortisörsüz olması nedeniyle sanırım, kollarınız yorulabilir.

ben en fazla 2 saat civarlarında kullandım. sele çok çok rahat diyemeyeceğim ancak çok ciddi bir ağrı sızı da yapmadı bende. size rahatsız gelirse 20-30tl ye satılan jelli sele kılıfları var alıp takarsanız, sorun olmaz.

@trkr Pazar günleri en az 4 saat, haftaiçleri ise günde 1'er saatten az binmemeyi düşünüyordum, bu iş için çekindim. :)

Genel olarak Beykoz-Kadıköy, Sarıyer-Eminönü veya Polonezköy-Riva civarı binmeyi düşünüyorum. Yani genel olarak sahil kesimi kaliteli asfalt, diğer yollar ise biraz sıkıntılı.. Bir alabilsemde ağrısı kalsa :)

Yav alıyoruz sürekli bir masraf çıkıyor. Çamurluğu yok. Hatta ön tarafta çamurluk payı yok. Sonra yok barendli velo elcik. Kıyafet desen dünya para. Para katiliymiş bu bisiklet. Ama harcamazsan da zevk alamıyorsun yeterince.

Konu biraz değişecek ancak ilk niyetim xrs 040 idi. Fiyatına göre süperdi. Ama zaten 95 kg idim. Yokuş çıkacaktım. Çalınır diye korktum. Hala aklımda :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra E
Geri