Scudo Sports

Salcano Cappadocia Fixie

Scudo
Ama sehir icinde gitmiyecegi yer yok arizasiz guzel alet yani

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisikletcim.com dan aldim ben

Benimde boyum 1.78 cok ideal hic sikinti cekmezsiniz ama cm olarak olcmedim boyunu

• Beğen
Tepkiler: Mosso Relativo
Ne demek [emoji5]

@Imothep

Sabit Dişliye alıştıktan sonra sıkıntı olmuyor.
Öncelikle kalpiyeli pedal alın. O olmadan fixie ölümcül olabiliyor.

İlk günler çok zor oldu fakat şimdi hem ön hem de arka freni söktüm. Fren olmadan da her türlü duruyorum. Ama lütfen siz aynısını yapmayın. İyice alışana kadar her iki freni de kullanın. Ama arada bir fren olmadan acaba durdurabiliyor muyum diye denemeler yapın. Fren olmadan da durdurabildiğinize kesin kanaat getirdikten sonra freni sökün.

Şimdi daha zevkli oldu fixie benim için. Yol bisikleti evde yatıyor. Hep buna biniyorum. %8 üzeri rampalar hariç tüm rampaları 52×26 aynakol ruble oranı ile çıkabiliyorum. Kendinize biraz zaman tanıyın derim. Fixieden vazgeçmeyin.

52×16 olacak o oran yukarıda sehven yanlış yazılmış.

Bu arada Salcano almadım. Elimdeki single makineye bir fixie göbek aldım. Ördürdüm. Göbek Aliexpress malı ve tank gibi göbek. İlk hafta kırmak için özel çaba harcadım ama yine de kıramadım. Çok sağlam. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atsın link atayım.

Satıştaki beyaz cappadocia çelik kadronun ölçüleri arkadaşlar. Sitesinde neredeyse hiç bilgi yoktu, kendim ölçtüm, hata olabilir tabi. Biraz mtb havası var bisiklette. Üst boru hafif eğimli.

Ağırlık 12 kg
Pedal yerden yükseklik 8 cm
Sele kelepçesi yerden yükseklik 75 cm
Sele borusu 48 cm
Üst boru(merkezden merkeze) 54 cm
Üst boru (üst kısım) 50 cm
Efektif üst uzunluk 54 cm (maşadaki üst kapağın ortasından sele borusu ortasına mesafe)
Gidon boğazı (merkez merkez) 9cm
Gidon 58 cm
İki tekerlek mili arası 102 cm
Lastik Kenda contender

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Anonim bisikleti deneme fırsatınız olursa yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevineceğiz ?? Dayanamayıp sipariş vereceğim ben de bu sefer cidden. Bence bu model güzel, kadrosu alu olan modeli beğenmiyorum alt boru çok kalın çünkü. Yalnız şurada takıldım: kadro boyu sele kelepçesinin altından aynakol birleşimine kadar olan kısım değil mi? Sele borusu 48 cm derken boruyu da kapsıyor olamaz sanırım?

Bazı bisikletlerde kadro boyu üst borudan, bazılarında sele borusu olarak yazılıyor.

Geri