Scudo Sports

Salcano Bisikletim Çalındı-İstanbul Üsküdar

filar123

Üye
Tepki
0
Merhaba. Yaşadığım apartmanın içerisinde kilitli olan bisikletim kilidi kesilerek 6 Kasımda çalındı. Yardımcı olabileceklerin ulaşmasını rica ederim. Bisiklet daha 2 aylık ve ancak 3-4 kez kullanmıştı yani sıfır gibiydi. Salcano City Life 30 v amortisörsüz model. Siyah ve üzerinde mavi Salcano yazıları var. Teşekkürler.

Dosyalar

• bisiklet.JPG
    bisiklet.JPG
    32,5 KB · Okunma: 43
Scudo
Geçmiş olsun, bisikletin ayırt edici bi farkı var mı biyerlerinde?

Polise haber vermenin bi faydası olur mu bilemem ama yine de karakola git derim.

Onun dışında yarın civardaki bisiklet tamircilerine uğra, satmak için uğrayabilirler. Sahibinden.com ve diğer 2. el satan internet sitelerinden de takip et

Bisikletin pek ayırt edici özelliği yoktu açıkçası sadece bisiklet sele demirinde ekstra taktığım ledli kırmızı ışığın klipsi vardı.(ne kadar ayırt edici olur bilemiyorum tabi)

Polislerden az çok alacağım cevabı tahmin ettiğimden daha da sinir olmamak için gitmedim karakola. Muhtemelen aynı gün üst komşunun da kapsını zorlamışlar alt kilidini açmışlar ama üstü açamadıklarından girememiş ya da girememişler.

Sahibindende takip ediyorum civar bisikeltçilere de bakacağım, teşekkürler önerileriniz için.

Geri