Scudo Sports

Giant MCM team bike 2000 bisikletim çalındı

aknorl

Daimi Üye
Tepki
839
İsim
akın oral
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Giant MCM Team 200 Akın ORAL çalındı.jpg

Selamlar herkese:
yukarıda gördüğünüz
Giant MCM team bike 2000 model karbon kadro (resimdekinden tek farkı sarı elcikleri var)

bisikletim İstanbul Göztepedeki apartmanın otoparkından iki kilidi de kesilerek çalındı.

Çok sık rastlanacak bir bisiklet değildir. 2000 yılında (online satışın pek olmadığı yıllarda...) özel sipariş ile getirilmiş bir kadroydu. 10 yıl önce Bursa'da bir bisikletiçide aluminyum versiyonunu görmüştüm.

E. Akın ORAL
532 371 9324
akin@klanstudio.com
eaoral@gmail.com

ilgi destek ve tavsiyelerinizi rica ederim.
sevgi ve saygılarımla

Dosyalar

• Giant MCM Team 200 Akın ORAL çalındı.jpg
    Giant MCM Team 200 Akın ORAL çalındı.jpg
    91,4 KB · Okunma: 14
Scudo
otoparkta 6-7 bisiklet var (1-2 haftalık pırıl pırıl bir gezi bisikleti var daha toz yok üzerinde sanırım dahon gibi bişey..)
benim iki bisiklet, giant ve 1974 model raleigh, aralarında bisiklet askısı ile birlikte birbirine iki kilit ile bağlıyken kesmiş, aradan giant ı alıp gitmiş (muhtemelen tıbbı maske takan !!!!) biri...

size de geçmiş olsun...

Demekki bisiklet marka ve modellerine hakim kişiler, arkadaşların dediği doğru galiba bu Kadıköy bostancı arası bir şebeke var. İnsanların bisikletlerini çalıp duruyor, Allah binmeyide satmayıda nasip etmesin başkalarına inşallah, Geçmiş olsun. 😟

• Beğen
Tepkiler: Selene
Benimde göztepe civarında çalınmıştı üstündeki boyayı kendimiz yaptığımız için 5 ay sonra tesadüfen yoldan geçerken yakaladık elemanı. Kebapçıda çalışan özbek bir paket servis eleman çıktı sıkıştırdık biraz oda başka bir dönerciden parayla almış. Duyduğuma göre bir kaç kişinin daha bu civardan aynı şekilde çalınmış. Yakınınızdaki bit pazarlarına,bu tip dönerci dükkanlarına göz atmanızda fayda var benim yakaladığım yer evimden çokta uzakta değildi.

Çok geçmiş olsun, maalesef bostancı kadıköy arasında marka bisikletler, apartman içi, kapalı garaj, üst kat, parkta kilitli apartman içinde kilitli çalınıp duruyor, son iki aydır sahibinden, let go, ikincielim vb. her gün takip ediyorum forumda konu olan çalıntılardan satışa çıkan hiç yok. Ne bisiklet satıcıları, ne servisler ve tamirciler ne de hiç kimse bu çalıntıların nerelerde satıldığı konusunda doğru bilgi sahibi değil. Salı ve Cuma pazarı bit pazarlarında da bisiklet göremedim. Karakoldaki görevliler de bakılmasında fayda olabilecek herhangi bir yeri tarif edemiyorlar, durum "saldım çayıra mevlam kayıra".
Bulunmaları şansa ya da tesadüfe kalmış gözüküyor, bu da gerçekten üzücü. Çalan kendisi biniyor ise satış sitelerinde kolay kolay rastlanmaz diye düşünüyorum. İnşallah çalınanlar kısa zamanda bulunurlar.

Benimde göztepe civarında çalınmıştı üstündeki boyayı kendimiz yaptığımız için 5 ay sonra tesadüfen yoldan geçerken yakaladık elemanı. Kebapçıda çalışan özbek bir paket servis eleman çıktı sıkıştırdık biraz oda başka bir dönerciden parayla almış. Duyduğuma göre bir kaç kişinin daha bu civardan aynı şekilde çalınmış. Yakınınızdaki bit pazarlarına,bu tip dönerci dükkanlarına göz atmanızda fayda var benim yakaladığım yer evimden çokta uzakta değildi.
Ismi askar mi elemanin, sahibindende 2 ilani var

11.09.2020 Göztepe bisikleti yürüten kişi bu...

Dosyalar

• gaint 11092020 göztepe 02.JPG
    gaint 11092020 göztepe 02.JPG
    67,2 KB · Okunma: 89
  • Kızgın
Tepkiler: M.İhsan
Merhaba, sahibinden’de bu marka model urfada satılık bir bisiklet var bir inceleyin isterseniz.

Geri