Scudo Sports

Salcano Astro 270 SV Sahiplerinin Ortak Konusu

@alper Ku
Bence de öyle. Vites kısmından anlamıyorum. Onda da bir sorun olursa baktiririm artik.

@alper Ku
Bence de öyle. Vites kısmından anlamıyorum. Onda da bir sorun olursa baktiririm artik.

Scudo
@emre yesil

astro 270'in 2013 modellerdeki karşılığı ufak farklarla astro 20'ydi. bunun bir alt modeli de astro 30...
yani astro 270'in bir seviye altı diyebiliriz astro 30 için.

24 vitesli, biraz daha kötü(ve biraz daha ağır olabilir) aynakol, daha kötü tasarım(göreceli olarak) ve maşanın gidondan değil de üzerinden kilitlenmesi belirgin farklar.
çok abartı bir fark yok aralarında, 2014 modellere göre yine fiyat/performans oranı üst düzey sayılabilir.

• Beğen
Tepkiler: emre yesil
@Mert C.

gayet açıklayıcı oldu teşekkür ederim. olmadı onu alacağız artık

Selam arkadaşlar,
Benimde HB'den sipariş ettiğim Astro 270 bugün geldi. Sipariş ederken kırmızı-beyaz görünüyordu ama gelen bisiklet siyah-kırmızı çıktı. Şu an kutusunda çıkarmadım. Ataşehir,Bostancı,çekmeköy civarında servis tavsiye edecek varsa bekliyorum.

S,a 48 dişli aynakol.? öneririm hem kaslarımıza hem performansınızı ciddi etkiler..

@alper Ku

çoğaldı çoğalacağı kadar :D daha da yok...
40km'yi geçebildin mi bari hız olarak :D

@Mert C.

hız amacım yokki giderken rüzgar nedeniyle 15 km-20 arası gittim dönüşte de 20-25 arası geldim :)

@alper Ku

hız amacımız olsa mtb almazdık zaten de insan bir dener :D
kimse sormadı mı "kaç basıyor bu" diye?

saatte ortalama 15 km hız ile gitsen 10 saatte 150 km yol yaparsın, çadır filanda al bari :)

@alper Ku

buralardayız da yazacak pek birşey yok :D
yeni parçalar gelince fotoğraf eklerim, o zamana kadar ne yazarım bilemiyorum :D

bugün bisikletimi yıkadık kızımla
https://i.hizliresim.com/xVXPAy.jpg

Arkadaşlar bugun 1.40 asfalt lastigi aldim bisiklete aynı iç lastiği kullanıyorum bisikletçim kullanabilirsin sorun çıkmaz dedi yarın deniycem insallah.

@Abdullah Yücel

Dilerim yolculuğun keyifli ve sorunsuz olmuştur,fotograflarını bekliyoruz.sağlıkla kal...

@fatihselim

olması gerekenden kalın iç lastik hem fazladan ağırlık olacak, hızınızı kesecek. hem açılması gerektiği kadar açılamadığından sert darbelerde patlama riski artacak, jant kesebilecek. hem de dış lastiği yamultabilecektir.
sorunsuz kullanma şansınız da var ama ucuz bir iç lastik için riske girmeye gerek yok bence.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=111682

1.75-2.20 arası lastikle uyumludur,uyumlu şambrel almanızı öneririm:cool::saril:

Geri