Scudo Sports

Salcano Astro 241 Sv

Dethagorf

Forum Bağımlısı
Tepki
341
7yıllık çift amatisörlü markasız bisikletimi nasıl modifiye ederim diye düşünürken bu site karşıma çıktı .
Plânım parçalarını değiştirmekti fakat konuları okudukça çift amatisörün, çelik kadronun ne kadar ağır ve işe yaramaz olduğuna şahit oldum.
Bundan önce bir kaç konu açtım Sedona 711 V alacaktım ta ki 2 gün öncesine kadar .
Bütçemin Sedona'ya yetmeyeceğini anladım ben de Salcano Astro 241 SV 'yi almaya karar verdim.
Amacım bu bisikleti aldıktan bir süre sonra üzerindeki parçaları yavaş yavaş değiştirmek. Bunu yapabilir miyim ? Bu bisiklete değer mi ? Vereceğim parayı hakeder mi ?

TİP : 26" MTB
VİTES : SHIMANO ST-EF60 / RD-M360 ACERA 24 VİTES
KADRO : HYDROFORMED BUTTED ALÜMİNYUM KADRO
MAŞA : SUNTOUR SF11 XCM V3 MLO KİLİTLEMELİ MAŞA
FREN : TEKTRO 837 ALÜMİNYUM V-FREN
GİDON : SALCANO/ZOOM MTB-AL-152B ALÜMİNYUM GİDON
GİDON BOĞAZI : SALCANO/ZOOM TDS-D345 3D FORGED ALÜMİNYUM GİDON BOĞAZI
SELE : VD-1121 SALCANO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ SELE
SELE BORUSU : SALCANO/ZOOM SP-238 ALÜMİNYUM SELE BORUSU
KRANK TAKIMI : SUNTOUR CW10 XCT V3 T312 KRANK TAKIMI
ÖN&ARKA TEKER GÖBEĞİ : SHIMANO FH-RM30/HB-RM40
RUBLE : SHIMANO CS-HG30 KASET 11-32
TEKERLEK : SALCANO X-PRO2 8X4ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ
LASTİK : CONTINENTAL RACE KING 2,2 LASTİK
SEÇENEKLER : KADRO ÖLÇÜLERİ 16"-18"-20"

Ya da ASTRO 240 SRV mi önerirsiniz ?

TİP : 26" MTB
VİTES : SRAM X4 24 VİTES
KADRO : HYDROFORMED BUTTED ALÜMİNYUM KADRO
MAŞA : SUNTOUR SF11 XCM V3 MLO KİLİTLEMELİ MAŞA
FREN : TEKTRO 837 ALÜMİNYUM V-FREN
GİDON : SALCANO/ZOOM MTB-AL-152B ALÜMİNYUM GİDON
GİDON BOĞAZI : SALCANO/ZOOM TDS-D345 3D FORGED ALÜMİNYUM GİDON BOĞAZI
SELE : VD-1121 SALCANO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ SELE
SELE BORUSU : SALCANO/ZOOM SP-238 ALÜMİNYUM SELE BORUSU
KRANK TAKIMI : SUNTOUR CW10 XCT V3 T312 KRANK TAKIMI
ÖN&ARKA TEKER GÖBEĞİ : SHIMANO FH-RM30/HB-RM40
RUBLE : SRAM PG-820 KASET 11-32
TEKERLEK : SALCANO X-PRO2 8X4ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ
LASTİK : CONTINENTAL RACE KING 2,2 LASTİK
SEÇENEKLER : KADRO ÖLÇÜLERİ 16"-18"-20"

Scudo
Tabiki de hakkeder. Sen bütçeni söle bize biz sana iyi bir bisiklet ayarlayalım. :)

@Doğukan KARBAL

Bütçe olarak 500'ü geçmesini istemiyorum, Sedona Borla alacağım fakat bulunduğum yerde servisi vs. yok . Servis olmadığı için ufak tefek şikayetlerde sürekli 5-10 lira vereceğim bisikletçiye . Ben de düşündüm ki Salcano'nun servisi var +2 yıl garantili bu bisikletler. İleriye doğru 1-2 parçasını değiştiririm mis gibi olur diye düşündüm, tabi sizin önerileriniz önemli .
Parça modifiyesi iyi olur mu bu bisiklete ? ( İleriye doğru )

SRV... :) Sram X4 Shımano Alivio seviyesi bildiğim kadarıyla. Devamınıda sen getırırsın. :D

@Doğukan KARBAL

Hangisi iyi ? Shimano'nun bir sürü serisi var anlamıyorum hiç birinden . :) Tek bildiğim Altus en düşük galiba .

@Doğukan KARBAL

Yani 241 SV'den daha mı iyi parça olarak ?
Sram hiç kullanmadım, Shimano'dan daha mı iyidir ? Parçaları arıza vs. yapar mı ?

241sv haftasonu incelemiştim, salcanoda alınabilir bisikletler astro 241sv ve üstü olarak gördüm. alt modellerde kullanılan donanım verilen paraya değmez. 241sv ben beğendim açıkcası.

@KAAN SEVER;1109579

Pardon cevap veremedım. :) Shımano herkeısn bıldıgı bır marka. Sram cıktı sonradan ancak Sram'da patlama oldu bır anda yanı. Sorun etmez merak etme. :)

@Doğukan KARBAL

Pardon cevap veremedım. :) Shımano herkeısn bıldıgı bır marka. Sram cıktı sonradan ancak Sram'da patlama oldu bır anda yanı. Sorun etmez merak etme. :)

Parça vs. olarak daha mı iyi Sram diyorsun ? Shimano'yu herkes biliyor dediğin gibi . 241 SV benim daha hoşuma gitti aslında .

Kaan merhaba.Özel mesaj atamıyorum ama buradan anlarsın zaten.750 tl nakit birde dandik bir km saati hediye aldım.

Geri