Scudo Sports

Salcano Astro 211 Lady vs Sedona 701 Lady

ilker_ege

Üye
Tepki
18
Merhaba, 28 jant şehir bisikletlerinden uygun kadro bulamadığımız için eşime mtb arıyorum.Şu modeller arasında kaldık, görüşlerinizi bekliyorum.

1 - Salcano Astro 211 Lady:
(link)
(link)

2 - Sedona 701 Lady:
(link)
(link)

3 - Bir de Ghost Miss 1000 var
(link)

Salcano'nun en önemli artısı kilitlenebilir maşa olması. Satıcı vites sistemi dışında teker göbeklerinin de Shimano olduğunu özellikle belirtti ama ben avantajını tam anlayamadım. Sedona'nın servis ve garantisi açısından daha önde ve eşim görüntüsünden dolayı biraz daha Sedona'ya meyilli. Ghost'u kilitli maşa diye gördüğümü hatırlıyorum ama internette belirtilmemiş.

Son olarak, iyi bayramlar :)

Scudo
ilker bey daha önce herhalde sormadım size çok insana video görüntü veriyorum bacak ölçme ile ilgili doğru kadro için birde boy önemli..

http://www.competitivecyclist.com/images/pages/fitcalc/measure_ex_1.jpg

Kudret Bey merhaba, bu konuyu hatırlattığınız için teşekkürler. Yanlış kadro bboyu tercihi hakkındaki bir başlıkta konuşmuştuk.

Eşim 1,55, bacak boyunu ölçmüştük ama net hatırlayamadım. 28 jant şehir bisikletlerinin 3-4 farklı marka modelini denedik ancak eşime hepsi büyük geldi. Biz de mtb alıp lastikleri inceltme yoluna gidelim dedik. Üstteki modelleri bizzat denedik ve rahat olduğunu gördük. Şimdi sıra bisikletlerin özellikleri, servis şartları ve tabi ki bayan olunca görüntüsünü beğenmeye geldi :)

sedona 701 lady şiddetle tavsiye edilir.kız arkadaşıma geçen ay aldık aynı renk aynı model.oda aynen tipine bayıldı.disk fren hazırlığı mevcut gerçekten kaliteli kadrosu ve boyası var.öneririm.
bide borlady modeli vardı onla arasında kaldı ama en son bunda seçim kıldı.borlady modelinede bakmanızı öneririm o biraz daha makyajlı bir model..

İlker bey 701 kitlenebilir maşa fiil.Ancak eşim oldukça memnun bisikletten.Lastiklerini 1.5 maraton'la değiştirdik.

Arkadaşlar bu bisikletlerin erkek modellerini kullananlar varsa onların da görüşünü alabilirim. Salcano tüm özellikleri + görüntüsü ile içimize sindi ama servis - garanti sorunlarından bahseden başlıkları okudukça içime kurt düşüyor.

Salcano'ya bulaşmasam mı çok arada kaldım.

Geri