@celil.mayaoglu
Celil simdi benim lastiğimin göbeği son 140 km yol denememde az önce bitirdim allaha sukur adeta laçka oldu.
Simdi değiştireceklermi ? Böyle bişey olurmu celil? Ben bunu denedim.
Arka vites attırıcım koptu para verip yenden aldım.
Bu tarz sorunlar bisiklet üreticisine ait değildir.
he kadroda kaynak kopar, birşeyler kopar. Sele borusunu bile tehlike noktasından yukarı cıkarırsan kadron koparsan bundan bile mesul olmazlar.
neredeyse bisiklet uzerindeki her şey kullanıcı hatasıdır celil.
Şimdi gitsem adamın önüne atsam arkadaş 2000 km kullandım bisiklettee problemler var arka göbek dansöz oldu be hoca allah kahretsin desem adamlar demezmi kardeşim 2000 km bu borumu diye

)
Neyse bu arada fena değil saat 3 te basladıgım turumu saat 12 de bitirdim.
Hiç böyle bi planım yoktu ama 140 km yol aldım. Her adımındada pedal bastım.
Eğer adam gibi göbekler olsaydı bu sayı belki su an 170-180 ler seviyesine rahatlıkla cıkardı.
Hadımköy rampalarını cıkıyorum silivriye gidicem anam oda ne arka lastik sallanıyo bir o pabuca bir obür pabuca değiyo.
neyse cok az sallantıydı.
Aksam saat 23 bakırköy e geldim anam oda ne lastik dansöz hatun gibi dans edio
Beni aldı bi telaş ne sele borusu acıtıyo ( bu arada sele borusu mevzunuda cozdum) Nede bacaklarımda aşırı ağrılar var.
Neyse bu son 12 km yide gittim.
En son yüreğim dayanmadı böyle yol almaya vitesler atıyo bilmemne.
son 2 km yide seri adım yürüye yürüye eve geldim.
Şu an uykum var banyo yaptım ve modifikasyonlar olmak zorunda yoksa istediğinizi alamassınız bisikletlerden.
arka göbek değişse yetecek, en azından
bu arada Tourney sistem gayet stabil abi hızım bu bozuk lastiğe göre 22-24 km yokuşlarda 14-15 bazen ruzgara karşı 12 km /sa e kadar düştü.
Ben tourneyden memnunum, ama ayar tutturmak zor.
Allahın izni ile şu lastiği ve göbekleri biraz halledim o zaman 180-200 km leri görmeye niyetliyim.
Ah be salcano biraz daha az kar edip adam gibi yapsan ya şu bisikletleri diye bağardım yollarda