Scudo Sports

Salcano Alu mu yoksa Salcano Astro mu?

manyakk26

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar bir haftaya kadar bir bisiklet almak istiyorum.Boyum 1.70 kadar ve kilom 65.Ancak hangisi alacağım konusunda biraz terettürlüyüm.Sizlerinde yardımını alarak bisiklet sahibi almak istiyorum.Almak istediğim modeller;

Salcano ASTRO
Peşin fiyat : 518,00 TL
Fiyat : 542,00 TL
TEKNİK ÖZELLİKLER
KADRO : 26" ALUMİNYUM 6061
BOĞAZ : ZOOM ALUMİNYUM AHEAD TDS-A72
GİDON : ZOOM ALUMİNYUM 31.8
SELE BORUSU : ZOOM ALUMİNYUM 27.2
FURŞ TAKIMI : FP-H806
ÖN VİTES DEĞİŞTİRİCİ : SHIMANO TZ SERİSİ
ARKA VİTES DEĞİŞTİRİCİ : SHIMANO ALTUS
AYNAKOL : SHIMANO FC-M151
FREN TAKIMI : SHIMANO V FREN BR-M422
RUBLE : SHIMANO CS-HG30
VİTES/FREN KOLU : SHIMANO ALTUS ST-EF60
LASTİK : CST CRITER
JANT : SALCANO X-PRO2 (WEINMANN) ÇİFT DUVARLI 2x12 ÖZEL ÖRÜM
JANT TELİ : FLAT SPOKE
MAŞA : RST OMNI 191 C7
KADRO BOYU ÖLÇÜLERİ : 16",18"
BİSİKLET AĞIRLIĞI (KG) : 14.6

SALCANO ALU
Peşin fiyat : 473,00 TL
Fiyat : 496,00 TL
TEKNİK ÖZELLİKLER
KADRO : 26 ALUMİNYUM 6061
BOĞAZ : ZOOM ALUMİNYUM AHEAD TDS-A72
GİDON : ZOOM ALUMİNYUM 31.8
SELE BORUSU : ZOOM ALUMİNYUM 27.2
FURŞ TAKIMI : FP-H806
ÖN VİTES DEĞİŞTİRİCİ : SHIMANO TZ SERİSİ
ARKA VİTES DEĞİŞTİRİCİ : SHIMANO TX31
AYNAKOL : SHIMANO FC-M151
FREN TAKIMI : SHIMANO V FREN BR-M422
RUBLE : SHIMANO MF-TZ07
VİTES/FREN KOLU : SHIMANO STEF 40 EZ-FIRE
LASTİK : CST CHEYENNE

JANT : SALCANO X-PRO2 (WEINMANN) ÇİFT DUVARLI 2x12 ÖZEL ÖRÜM
JANT TELİ : FLAT SPOKE
MAŞA : RST OMNI 191 C7
KADRO BOYU ÖLÇÜLERİ : 16,18
BİSİKLET AĞIRLIĞI (KG) : 14.2

Sizin seçiminiz nedir?Neden ?

Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.

Scudo
pek bir fark yok aralarında ikisindende pişman olmassız tek buyuk fark astro daha iyi üst seviye olan altus serisi kullanıyor ben alu kullanıyorum memnunum

Salcano Astro'yu al derim az fark olsada Astro Aludan daha iyi.Sedona Borla veya Kron Xc 500'üde tercih edebilirsin ikisinin fiyatları hemen hemen Astro'nun fiyatıyla aynıdır.

Bende alu lullanıcısıyım ve gayet memnunum.Bana fazlasıyla yetiyor.

son anda bir fikir değişiklii yaptım sedona 711v almaya karar verdim ama daha araştırma yapıyorum.

ne almak istiyorsan sağlam araştır iyi düşün ve aldığında şimdiden kazasız belasız kullanma dileğiyle....

kardesim ben bir alu kullanıcısıyım oldukçada memnunun ama astro almanı tavsiye ederim 8 lik sistemden baslaman daha iyi olabilir iki bisiklet arasında tek fark da bu zaten

Bence önmeli olan 7 li yada 8 lik olması deyil attırıcıların ve kolların bir üst model olması dolayısı ile vites geçişlerinin daha sorunsuz olmasıdır. Tavsiyem Astrodur.

Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
bende bi alu kullanıcısıyım.bisiklet güzel.ama ne için kullanıcaksan ona göre seç bisikletini.

astronun vites değiştiricileri daha başarılı. ağırlık olarak alu'dan 400 gr. fazla görünüyor ama ikisi de gayet iyi...

Bende de Alu var. Lastiklerini cst cross ile değiştirdim. Asfaltta mükemmel, 1.50.
Viteslerden çok memnunum. Fakat bir sorunum var. Bisikleti ilk aldığımda sürekli bir ses geliyordu. Daha sonradan anladık ki göbeklerde problem var. Göbeklere gres sürülmemiş. Götürdüğüm bisikletçi içini neredeyse tamamen değiştirdi(ön ve arka). Şimdi kaliteli(fiyatı da fazla abartı olmayacak) orta ve arta göbek(almışken önü de değiştiririm) alıp değiştirmek istiyorum. Belki biliyorsunuzdur salcano jantlar 2x12 özel örüm. Acaba bana bu şartlara uygun göbek önerebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

kardeş sende astro mu alumu diyosun sonra 711 v alıyosun. 711v tabiki daha iyi ama fiyatıda daha iyi.

astro al kardeş bnde m modeli war bilmiyorumda alu braz bna itici geliyo bnm kanatimce..

bu fiyata alabileceğin en hafif bisiklet Astro M dir. biraz daha pahalısı olursa ismi değişir kilo olarak bu kadar hafif olmaz! Eğer astro alırsan ufak tefek değişiklikle yıllarca kullanırsın bence şaşma 2010 sıfır astro m 450 tlye alanlar var ona göre düşün.

Geri