Scudo Sports

Salcano 240 SRV

güle güle kullan. güzel bisiklet.salcanodan bende bisiklet aldım aynı lastik sorunu bende de var. benim bisikletim yol bisiklet ancak lastikte hafif de olsa bir yalpalama var. aldıktan bir süre sonra dış lastik yanaklarında hafiften çatlamalar gördüm. sanırım lastikler bayat (eski lastikler). lastiklerine bir göz at istersen umarım aynı sorunla karşılaşmazsın. lastik tipi ne olursa olsun motorlu araçlarda da dahil yeni lastiklerde üretim hatası olmadıkça yalpalama veya çatlaklar oluşmaz diye biliyorum. ya takılan lastikler uygunsuz koşullarda yüksek stoklar uzun süre bekletilip takılıyor yada takılan lastikler yeterli hava basıncı olmadan bisiklet yerden kesilmeden bekletiliyor buda lastiğin o bölgesinde ezilme yapıyor. bu konuda daha doğru bilgisi olan varsa yazılarını okumak isterim.

• Beğen
Tepkiler: koray_can
Scudo
valla bisikletten memnunum memnun olmasına fakat.arka teker sorunuda kıme sorsam kımsede yok bırtek bana denk geldı galıba bır turlu akord lastık uyumunu yapamadım hafta sonu baska bır bısıkletcıye daha goturucem.yada bıraz bole kullandıktan sonra.sımdı baradın papucları ve kadro koruyucu taktım.spd m 520 kılıtlemelı pedal aldım onları takamadım.:D anahtar takımım olmadıgından.kurbacıkla denedım olmadı.hafıf aynakolu cızdırdım.olur bole seyler takmıyorum.bısıkletım okadar pahalı bır bısıklet degıl.uzerınde kendım urasıyorum.kafamı yormadan.zaten cızılcek er yada gec.ogrenıyorum.fren ayarlıyorum vıtes ayarlıyorum baya yol katettım:D

• Beğen
Tepkiler: tarık akman
Koraycan bende bu bisikletten almayı düşünüyorum. Acaba 18'' kadroda hangi renk seçenekleri var biliyormusun?
Nerden aldığını banada özel mesaj atarmısın?
Lastiğin düzeldi mi ?

• Beğen
mavi beyaz-kırmızı beyaz-birde siyahımsı modeli olabilir onu tam bilmiyorum 241 sv modelindede olabilir bu rengi.ama kırmızı beyaz rengini alanı gördüm çok hoş gözüküyor forumda var bakabilirsin. o benim -salcano 240 srv başlık altında.iyi günler dilerim.ve alırken lastiklerini incele.sorun çıkabiliyor yalpa ve atlama.sorunu.sonra koşturmanı istemem.jantların genelinde kaynaklanan bişey herkezde çıkmayabiliyor ama sen yinede kontrol et almadan.bişiy yok diyenede inanma gözünle görmedikten sonra.faturayı kestikten sonra iş geçiyor.ben bir ay uraştım servise göndermek için ;)

ayrıca iyi bir usta akordu düzeltebilir düzelttilerde benim ama.atlamasından dolayı içime sinmedi.geri gönderttim bu hafta içinde gelir.

Evet konuyu baştan sona okudum. Alıken iyice kontrol edicem hiç merak etme. biraz pimpirikliyimdirde :D

• Beğen
@furkan32

et kardeşim için rahat binmek hakkın parasını trink ödüyorsun.hakkını veren bişi almak da hakkın.

evet salcanolarımızın resimleri diye bölüm var herkezi oraya bekleriz.

@furkan32

hadi hayırlısı.resimlerini bekliyoruz.

@Oğuzhan Selim Temiz

valla hidrolik frenin uğraşısı zor.daha normal bu bisikletin problemlerini zor çözen bisikletçilerle hidrolik frenli bir bisikletle koşuşturmak ızdırap olurdu bana.şimdilik bu işimi görüyor.

Bisikletin hayırlı olsun,kazasız günler dilerim.Malatya Bisiklet Topluluğundan çok selamlar gönderiyoruz...

• Beğen
@Genç Osman Bircan

bendende çok slm olsun.herkeze kazasız keyifli sürüşler.

forumdan 3 arkadaş dün pişmaniye fest. katıldık anıl ben ve cemre herkeze tşkler çok güzel bir akşamdi.bu arada kocaeli bisiklet derneğinin üyeleride vardı.motorcular vs en fenası ise motorculardı.o sesler arasında yol almak çok eğlenceliydi.

http://img42.imageshack.us/img42/5989/86223049207399958192316.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cemre Can Süral
Geri