Scudo Sports

Salcano 240 SRV

@koraycan

Benim bildiğim sadece sende 240 var.Yanılıyorsam bir lişide daha vardır.Diğerleri genellikle 241 kullanıyor.Bende ne alacağımı buldum salco 241 ile neredeyse aynı donanımlı 1053v

• Beğen
Tepkiler: koray_can
Scudo
@Lütfü Ekşioğlu

whistli mi alcan biraz tuzlu ama onlar kaç para.

@ErdiBuyuran

bayiyi aradım ben bu konu için dedilerki sölediğniz ürün gözüküyor.ben direk salcanoyu aradım.satış servisini ordaki beyfendi yardımcı oldu çok.parçalarını.katolog cekımlerınde ole olmus olabılır dıyor.elimizde o urun olmadıgından o an o kullanılmıstır dıyor.sonradan bu takılmıştır.sorun yok yanı dıyor.onemsencek bısı degıl aslında.bı ust modelıyle bır 5 lıra bısı var 3 kurusluk sey ya.15 liralık bir parçayı bir bisiklete mal edemeyiz.doğrusu.şimdi takmıyorum kafama.ama arkadaşlara danışmak isterim fakat kimse çıkmadı daha.

@Hüseyin Vuruşkan

yarın sabah gidip toplatıcam arkadaşlar umarım bisikletci sabah erken açıyordur:D: yoksa :Skull-175

@koraycan

Evet bu seneki modeller biraz tuzlu.Geçen seneyle aynı görünüş ve özelliklere sahip olan bisikletler 150-200 euro fazla fiyattan satılıyor.Sirkecide sordunğumda 2010 1054v 540 tl 1053v 600 lira.Ortalama 70 tl nakitte indirime giderse 1053 daha az giderse 1054 alacağım.Ne yapim arkadaş görünüşleri çok hoşuma gibiyor.1053 ile astro 241 parçaları aynı.

Bütçesi daha düşük arkadaşlar için şöyle bir önerim var.Eğer 400-450 tl ise ve kilolu iseniz kron xc250+ aldığınız yerde arka arttırıcıyı acera taktırın

xc250 450 acera 35 tl toplamında 485 fakat nakitte iyi bir pazarlıkla 420 ye düşer...

evet görünüşler çok güzel gerçekten bende 1163 v ye bakmıştım aşık olunucak bir görüntüsü vardı:D

@Anıl ÖZCAN

onu pek bilmiyorum ama arkadaşım alan arakdaşlar var sanırım.

@Anıl ÖZCAN

sen bilirsin arkadasım ben 450 liraya 240 srv aldım

240 srv dahamı iyi bisikletten pek anlamamda :D birde istanbulda beylikdüzünde oturuyorum nerden alabilirim

@Anıl ÖZCAN

valla bana hazır kurulu gelmedi kardeşim.montaj ettirdim.beylikdüzünden servisi vardır.illaki montajını yaptırırsın.

http://img13.imageshack.us/img13/1001/65pedal.jpg

http://img3.imageshack.us/img3/5858/57dscf1254.jpg

arkadaşlar toplattım.bisikletimi sonunda.ufak bir çizik bile attırdım pedala.kaldırım şov yaparken.nese nazarlığı olsun.viteslerde ve jantta birkaç ayar sorunu var heralde akort olması gerekiyor yarın onları yaptırcam.toplaya servis pek iyi bir yer değildi ve uraşmak istemedi.sanırım lastiğe ellemiyoruz filan yaptı.zaten birdaha götürmücem.bakımlarını parasını verip iyi biryere yaptırmayı düşünüyorum.zaten iyi kullandıktan sonra.garantilik bişi olcağını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@Ömer Soykan

çıkarıcam adam takardan.bısı demedım.zılı cıkardım ayaklıgıda cıkartırım.bırazdan.ve servıse goturmucem.adam pek urasmak ıstemedı acıkcası ılk bakım ve 30 gunluk bakım kuponunu aldı.baktı ekmegıne.jantın hafıf akort ayarı bozuk.lastıkten dedı.lastıge karısmıyoruz bısı yapamıyoruz dedı.ıyı tamam dedım.ama buyuk ıhtımal akortta bozuk bısıkletı havaya kaldırıp pedalı cevırdıgımda hoplatıyor.elınle hıssedıyorsun.vıtes ayarlarınada pek bakmadı.koldan ayarlama yapabılırsın dedı.gıderken bazen vıtes arada 2 dıslı arasında gıdıp gelır gıbı oluyor buda ayarsızlıktan sanırım.bunları yarın baktırcam.hıc yoktan guzelce ıcıme sınerek yaptırırım.parasıyla.daha dogrusu 2 bısıkletcıye daha gıttım onlarda pek ılgılenmedı.ama yarınkını aradım durumu anlattım.getır bakarız dedı.servıs ısı yalan degıl ama servısıne baglı bu ısler dedı.neyse.ısın aslı kronda alsam sedonada alsam suanda aynı durumda olcaktım.cunku mahalle ve caddelerdekı bısıkletcıler ısın aslı pek anlamıyorlar bu ıslerden.ınce eleyıp sık dokumak lazım.

Bende bu gün sbs sınavına girdikten sonra bir 210sv aldım.Sonra şunu gördümki çok abartıyorum.Yok illa 24 vites olcak acera arka arttırıcı olcak.Bisikletçide 20 kg luk çift amortisörlü bisikletlerden sonra denediğim 210 sv bana ferrari gibi geldi.Bende bir eldivenle birlilte aldım.İnsan forumda xtr leri görünce hayallere dalıyor tourneylere çöp gözüyle bakıyor fakat çok memnunum tıkır tıkır geçiyor vitesler :D Yarın fotoğraf çekimi yapar resim atarım...

Geri