Scudo Sports

Salcano 240 SRV

@Sinan Ceylan

dün gece zaten uyuyamadım bısıkletı ıncelemekten eksık bısıyı varmı yokmu dıye.:D 4 te yattım 7 de kalkıp ıse gıttım.
yanlız birde bişi farkettim demekki bizden başka salcano 240 srv - 241 sv kullanan yok galiba.daha doğrusu 240 srv benden başka kullanan YOKMU...! DİYE BAĞRICAM:)kimse resimlerini paylaşmamız burda toplasak çok güzel olur aslında.

Scudo
@Hüseyin Vuruşkan

tşk ederim hüseyin arkadaşım nakit 450 ye aldım.

yokmu arkadaşlar başka 240 srv 241 sv kullanan arkadaşlar resimlernizi bekliyoruz.

Var forumda ya erdibuyan abimiz , oğuzan suer ,ve bir kişi daha vardı oda kullanıyor.Belki haziran ortasında bence bir 241 kullanırım belkide whistle belkide kron veyahut sedona :D

• Beğen
Tepkiler: koray_can
@Lütfü Ekşioğlu

onlardada 240 srv modelimi var yoksa 241 sv modelimi bir kaç bisi sormak isterdim bisiklet konusunda.

Yeni bisikletin hayırlı olsun Koraycan.Bu rengide çok hoş görünüyor.Kazasız belasız pedallamalar.Bende 241SV kullanıyorum tek farkları arka attırıcılar.Sormak istediğin sorular varsa cevaplarım.Özelden yazamıyorum 50 mesaj sınırı olduğu için.

450tl mi. çok iyi almışsınız. :) nerden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba? hidrolik disk ile v fren arasında gidip geliyorum devamlı... v frene karar verirsem bu modeli almak isterim aslında.

@ErdiBuyuran

tşk ederim.aslında ben.240 srv için sorcaktım diğer arkadaslarında.aynakol uzerındekı aktarıcının modelını sorcaktım.benımkı fd tz 30 olarak gozukuyor sıyah renkte gelen bısıklette.

Fd tz 30, yeni model tourney serisi attırıcı benimkide aynı model rengi gümüş gri.

@ErdiBuyuran

hangisi yeni model anlamadım gümüş gri olanmı siyah olanmı.aldığımda şaşırdım. resimlerde hep gümüş gri gözüktüğünden.aradım bu niye böle diye adamlar doğru dedi.

Hayır, ikiside aynı model sadece renkleri varkı.Salcanonun sitesindede gümüş görünüyor ama seninki siyah çıkmış.

@ErdiBuyuran

valla benimkisi sizinkine göre biraz daha kaba.yukarı doğru gidiyor parça resmini paylaşırım birazdan.
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/3/5765.jpg

Gayet güzel 1 bisiklettir.Her gün kullanıyorum arkadaşımın bisikleti olduğundan.Güzel bi bisiklettir yani :)

• Beğen
Tepkiler: koray_can
Shimanonun sitesinden baktım sendeki parçanın gümüş gri olanıda var, ama kendi bisikletimdekine tekrar yakından baktım iki üründe aynı değil birbirinden farklı, ama model olarak tourney olarak geçiyor ikiside.Bence fazla kafana takma bunu her ikiside tourney şekli farklı belki daha iyi anlayan birileri olabilir.Birde 240SRV kullanıcılarına sor bakalım ön attırıcı aynı mı seninki ile.Eğer değilse içine sinmediyse bayiyi tekrar arayıp bilgi al bakalım ne diyecekler.

Geri