Scudo Sports

Salcano 212 HD ile ilgili bir-iki bilgilendirme

Mert C. benim kadro 45-50 cm arası zaten :eek: Yanlış mı gönderdiler acaba ? Çünkü sele borusunu uzatıyorum 30 cm. Toplamda 80 buluyor. 10 cm'de aynakol desek 90 cm. İşte benim bacak boyu. Bu arada 1000-2000 lira fiyuuuu o kadar param olsa yol bisikleti alırdım zaten :D

Scudo
şu anki maşası 2.7kg civarı ve sert bir maşa :) xcm v3

enes savaş, 46cm yazmış adam sahibinden'deki ilana, bu 18 inch'e karşılık geliyor yaklaşık olarak... ama facebook'ta aynı kadronun ilanında 15.5" yazıyor. seninki 45-50(50 yoktur :)) arasıysa 18", yanlışlık yok.

GökhanSemiz, Abi çok iyi yazmışsın eline sağlık. Kadro eziyet değil. Onu es geçtim zaten. Vites seti kullanımı aşırı etkilemiyor. Evet maşam ağır ama çok kötü değil. Telefon kısmında ise evet , sadece konuşmak için bir de müzik için onu yazmayı unutmuşum. Kameram , bilgisayarım ve müzikçalarım yok. Para olsa da almam zaten.(şu an kullandığım babamın bilgisayarı.) Demek ki telefon biraz daha mantıklı?

Bende maşa ve vites seti arasında kararsız kalmıştım tabi senin bisikletin 21altus olması lazım ve maşası xcm v3 ben senin yerinde olsam önce vites setini sonrada maşayı alırdım.

İkisi 1,200 civarı tutuyor. O kadar para olsa kenarda , altımdakini satar daha iyisini alırım ;)

Sorulara cevap bulunca seçenekleri kısıtlamış oldun. Kameram , bilgisayarım , müzikçalarım yok diyorsun. Tamam telefon en çok arama için önem arz ediyor fakat senin internet , müzik ve fotoğraf gibi işlerinde yardımcı olacak bir alet. Alacağın telefonda bu işleri rahatlıkla görebileceğini düşünüyorsan telefon iyi bir seçenek fakat baktığın model bu işlerde kısa süre sonra seni sıkıntıya sokacaksa ( kasma , donma , vs vs ) o zaman başka bir model telefon da düşünebilirsin. Tabii bir keşke durumu yaşamamak için seçenekleri tekrar gözden geçirip son kararı vermelisin.

Baya araştırdım telefonu. Malum öğrenci milletiyiz fazla para olmuyor. Herkes WP stabil , andoidden daha iyi diyor. Birde geçen gün gidip denedim telefon akıyordu resmen. Ayrıca 1 ay bekliyeceğim telefon için. Çünkü ne zaman bir şeyi aceleye getirsem ya pişman alıyorum aldığıma ya da bir süre sonra sıkılıyorum.

1 ay bekleyeceksen bu süre zarfında otomatikman diğer seçenekleri de tekrardan düşünmüş olacaksın. Sen yinede bizim yorumlarımızı okuduktan sonra kendin güzel bir eleme yap , bizim yorumlarımız sana sadece yol göstersin kararını etkilemesin. Karar senin.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Salcano Assos ilanı bana ait kadro 15.5" 46cm yanlış girilmiş oraya.. bilginize

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
Tamam kadroyu eledim o zaman. İyi satışlar.

Telefonu boş halde değil, uygulama yüklüyken test etmek lazım, birde WP için yazılımlar Android'den daha az sanırım.

WP alınmaması gereken bir işletim sistemi android'ten daha stabildir ancak uygulama azlığı ve uygulamaların çoğunun ücretli olması bu işletim sistemini geriye atar.

Bence bisikletine o kadar masraf yapmak hata olur. Ben telefon al keyfine bak diyorum şuanki bisikletin gayet yeterli. :)

Bence de bisiklete harcama değmez telefon daha iyi.

@VolkanS

Telefonu yüklü iken videolarını izledim. Android veya iOS olmadığı için Root ,rom veya JB şansı yok. O yüzden telefon seri gibi. Zaten bu modelin çıkma sebebi 1 gb ram optimizasyonlu uygulamalar içindi büyük ihtimalle.

@Tolga Çelebi

Android'e para vermek 600 lira gibi saçmalık gibi. Çünkü o fiyat aralığındaki Android cihazlar bir işe yaramaz.

@Emre GÜLEN

Bekliyorum şimdilik. Telefon başka kanallardan da satışa çıkar belki.

@Berke1903

Alalım o zaman :D Açıkçası ben hala telefonla maşa arasında gidip geliyorum ya neyse. 1 ay içinde kesinleşir :D

Galaxy mobile discovery Android 4.2 620 TL civarında olacaktı.
Galaxt s3 mini Android 4.1 kampanyalı hali 700TL altına düşebiliyor vatanda

General mobile android olduğu için tercih etmiorum. 1-2 yıl sonra sistem ölüyor resmen.

S3 mini 525'den daha performanslı değil ayrıca.

600 lira civarındaki android telefona para vermek madem GEREKSİZ dünyanın en çok satan telefon markasının samsung lg sony gibi firmalarının olmasının sebebi ne ? 600 TL'lik telefonun içindeki android nasıl gereksiz oluyormuş anlamadım ? Su gibi android satılırken.

Sizce 600 liralık samsung'lar stabil mi ? Biz zamanında htc aldık 700 liraya o bile stabil değil. Ki HTC en stabil Android cihazları üreten firmadır , nexus'dan sonra.

O zaman bütçenizi artıracaksınız zira WP larda uygulamalar az ve paralı yada 2. el.

Geri