Scudo Sports

Salcano 212 HD ile ilgili bir-iki bilgilendirme

@Melih Çolak

Bilmiyorum ki. Acaba bir yıl bunu kullanıp sonra satıp öyle bir şey mi alsam ?

Mert abi şöyle bir şey alsam nasıl olur ? İki tane bisiklet çok mu olur acaba?

(link)

Bir de bunun vites kolları nerede?

Scudo
fren koluyla birleşik. sen bilirsin ama bence yol bisikleti alacaksan en azından xrs040 ayarında sora setli bir model bak. yine dağ bisikletinden rahat hız yapılır, ama beklentini karşılamaya yeteceğine emin değilim.

Ya 13 kg'dan ağır değildir herhalde. Bence başlangıç için ideal gibi. Çünkü hiç yol bisikleti sürmedim. Ailemle anlaşabilirsem bunu almaya çalışacağım. Annem takside 50 lira verse üstünü tamamlarız zaten :D

enes mtb kalsın dağ-bayır vs illaki gidersin baharda tur yaparsın :) yol da alırsın her ikisinde yeri ayrı :)

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
@enes savaş

Neden 1000 liraya alınan yol bisikleti haz vermesin ki. 1000 liraya 2. el giriş seviyesi bir yol bisikleti alınabilir gayet. Ve gayet güzel haz verir yani. Örnek 1000 tl ye 2. el alabileceğin bisikletler. Carraro d'ambiez 916 ( ilk yol bisikletim bazen hala özlemiyor değilim.), carraro race 022, whistle modoc, Bianchi slr 200 slr 400 slr 500 falan, sedona 601, sedona 611, kron rocket, belki kron dynamic, kron active, btwin triban 3, hatta sahibinden de tam da 1000 liraya scott s30 görmüştüm mesela. Arasan tarasan daha neler neler çıkar. yol bisikletininde illa en az 105 setli karbon kadrolu olması gerekmez yani. sonuçta yarış koşan biri değilsin.

@ömer karan

1000 liraya ne ara çıktım ben :D

Bir yol bisikleti al senle beraber Ege turu yapalım :D.

Sabahtan belli takip ediyorum ne diyorsun sen

Enes farkındaysan 1000 liraya çıktığını falan söylemedim zaten. Sadece söylediğin bir şey hakkında görüş belirttim o kadar.

Bisikletinin Donanımını X7 Yapmak Zorundamısın Kadroyu Koru Deore Set Yap Veya Bir Altı.Birde Şuan WP Cephesinde Ben Olsam (Güncelleme Desteği,Kamera Bak. Azda Olsa Akıcılık Bak. 925 Den Aşağıya Bakmam,Malum Nokiada İşler Tırt Satıldıktan Sonra) Eğer Bütçen Kalırsa Birde Maşa Alırsın Epiconlardan İzmirden Bayi Vardı Satan Sanırsam Performans Bisikletti.Yine de Tercih Senin.

Geri