enes savaş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 297
- Bisiklet
- Salcano
Şu an kullandığım 212 Hd ile ilgili 1-2 kullanıcı tecrübeleri yazmak istiyorum.
Bu arada NE SORMAK İSTERSENİZ SORUN.
Yaşı küçüktür deyip geçmeyin gerçekten merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Tecrübelere gelirsek >
1. En önemli söylemem gereken şey frenler "445" değil "446" modeli.
2. Ön fren biraz sıkıntılı , yani ön frene basınca teker sola çekiyor.(dikey biçimde.)Herhalde bu benle alakalı ?
3. Frende anlamadığım bir sorun olan sürtme sesi. (Normal sürtme değil bayağı demir sürtmesi gibi.)
4. Periyodik bakıma mutlaka ihtiyaç var. 1-2 ay kullandıktan sonra arka vites "çırlamaya" başlıyor.
5. Lastiklerin yanakları accayip ince. Yani asla inik kullanmayın. Ama asfaltta sırttaki dişleri ile kayıyor resmen.
6. Maşa belli bir süre kullandıktan sonra açılıyor. Yani çalışması daha da yumuşuyor.
7. Bu arada jantlar sakat. Çok yüksek bir yerden atlarsanız yamulma ihtimali yüksek. Kolum giriyor jant tellerinin arasına
8. Yokuş yukarı sert biçimde sürerken vites yükseltmeyin. Vitesi elinize alabilirsiniz.
Bunlar benim kullanıcı yorumlarım
Sorunuz var ise mutlaka sorun.
Not; Bisikletimden gayet memnunum...
Bu arada NE SORMAK İSTERSENİZ SORUN.
Yaşı küçüktür deyip geçmeyin gerçekten merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Tecrübelere gelirsek >
1. En önemli söylemem gereken şey frenler "445" değil "446" modeli.
2. Ön fren biraz sıkıntılı , yani ön frene basınca teker sola çekiyor.(dikey biçimde.)Herhalde bu benle alakalı ?
3. Frende anlamadığım bir sorun olan sürtme sesi. (Normal sürtme değil bayağı demir sürtmesi gibi.)
4. Periyodik bakıma mutlaka ihtiyaç var. 1-2 ay kullandıktan sonra arka vites "çırlamaya" başlıyor.
5. Lastiklerin yanakları accayip ince. Yani asla inik kullanmayın. Ama asfaltta sırttaki dişleri ile kayıyor resmen.
6. Maşa belli bir süre kullandıktan sonra açılıyor. Yani çalışması daha da yumuşuyor.
7. Bu arada jantlar sakat. Çok yüksek bir yerden atlarsanız yamulma ihtimali yüksek. Kolum giriyor jant tellerinin arasına
8. Yokuş yukarı sert biçimde sürerken vites yükseltmeyin. Vitesi elinize alabilirsiniz.
Bunlar benim kullanıcı yorumlarım
Not; Bisikletimden gayet memnunum...