Scudo Sports

Salcano 2014 XRS030 Tiagra

Scudo
@mhmmt111

Bu bisiklete taksitle 2100 tl civarı verilir mi ?

2200-50 civarına verirler bence

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Berke1903

Uygun mu peki bu bisiklet için ?

@Ali Ceylan
Liste fiyatı 2500 lira bile bedava o donanım için diğer markalara göre..

• Beğen
Tepkiler: Çetin Güzel
@Berke1903

Ailemi nasıl ikna edeceğim oda var.Aldıkları koltuk takımından da pahalı alacağım bisiklet çünkü :).

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Ali Ceylan
Eğer kendi paran varsa pek sıkıntı olmaz benim de öyleydi paramı biriktirince istediğin gibi bisiklet alabilirsin tabi ailen biraz da destek yaparsa :)

@ayhan1

Malesef benim yok.Ama 15 yaşımdayım,aldığım harçlık belli.2000 tl bile 2 yılda birikiyor.

@Ali Ceylan

15 yaşındaysan fazla dert etme benim ilk bisikletimi 10 sene kullandım 20 kiloluk çelikti neredeyse. Yokuşlarda bacak kası yapmama yardımcı oldu sağolsun :) Ciddi anlamda ilk kez 1.5 (19 yaşımda) sene önce aldım bisikleti ve acısını 1 yılda 13.000km yol yaparak çıkardım. Şimdi Salcano 030 apex ile asfaltı ağlatacağım :)

@Çetin Güzel

Sağolsun eniştem iyidir her şeyi onla yapıyorum neredeyse. Beraber fitness salonuna gidiyoruz. Her GALATASARAY maçını beraber izleriz. Daha dün akşam sinemadaydık vs vs. :)

• Beğen
@mhmmt111

Şu apex'i al da detaylı bir inceleme bekliyorum bende büyük ihtimal alacağım. :D

@Berke1903

En ince ayrıntısına kadar bisikletlerimizin fotoğrafları bölümüne açıp link paylaşırım buradan :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Çetin Güzel

Ona önceden bakmıştım abi ama yinede teşekkürler. :)

• Beğen
@Çetin Güzel

daha önce bakmıştım bu konuya beni apex'e yönlendiren konulardan biridir :)

• Beğen
@mhmmt111

Aynen :)

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Berke1903

Her şeyiyle Apex 1231273123 adım önde :)

@mhmmt111

kadrosunun daha iyi olduğunu kim söyledi ? denediniz mi ? mosso alu işleme konusunda oldukça iyidir. xrs030 kadro kullanıyorum 54 boyda, kadro + maşa ağırlığı 2,3 kg a yakın ve kadro o kadar da rijit değil. mosso nun aynı boyda kadro + maşa ağırlığı 1900 gr civarı idi sanırım. ne kadar rijit bilemiyorum kullanmadım. 105 gibi ağır bir setle 8,55 kg vermişler ağırlığını. sram apex ve aksium jant seti taksan o kadroya 8 kg altında olur zaten. bu arada beğenmediğiniz kadronun aliexpress de bile satış fiyatı 375 dolar.

• Beğen
Tepkiler: Onur07
@tuna karahan

İşin teknik özelliklerini pek bilmiyorum ama genel olarak mosso'nun bu modeli için olumlu yorum fazla duymadım. Sizle araştırmışsınız emeğinize sağlık. Ben görüntü olarak da beğenmiyorum kadroyu. Zevk ve renk meselesi. Xrs030 daha cazip geliyor bana :) Yorumunuz için teşekkürler.

Yarın gideceğim Yurt bisiklete soru sormak isteyen varmı yada farklı bisiklet modeli falan ? Sizin için sorar paylaşırım burdan.

Geri