Scudo Sports

Salcano 2014 XRS030 Tiagra

@mhmmt111

Bağımsız bir soru sordum genel olarak Söylediğin seyin farkındayım :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@aytuğ kardeşim son yazdığın yazıyı göremiyorum. Tekrar yazarsan sevinirim.

@mhmmt111

Hocam söylediğin şeyi anladım. Ben genel bir kalite kiyaslamasi icin yazdim o mesajı. Sram shimanoya gore daha ust seviyeden başlamış gibi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Aytuğ Şenoğlu

bulunduğum ortamda internet biraz değişik :) Bi önceki mesejınıda şimdi gördüm. Bende seni anladım o zaman sorun yok :) Sram her zaman shimanodan üstün bence

En geç cumartesi netleşecek fiyat durumu.

@Aytuğ Şenoğlu

Hayır değili rival, apex'in üst versiyonu aralarında gram ve malzeme farkı var kaldıki tiagrayla karşılaştırılamaz.

• Beğen
Tepkiler: mhmmt111
@Çetin Güzel

O tablo tamamen yanlış zaten.. :)

Arkadaşlar bugün tekrar sirkeci yurt bisiklete gittim. Nakit alacağımı söyledim xrs030 apex 2000tl dedi. Tiagrayı da zorlayan 1700 tl ye alır diye düşünmekteyim :)

• Beğen
Tepkiler: Çetin Güzel
@Çetin Güzel

ben eniştemden borç alacağım 4 ay 500 500 ödeyeceğim :))

ya toplanıp herkes direk salcanoyu arayıp 5 -6 tane sipariş çekek ben nakitteki sıkıntıdan dolayı 2 ay sonra alabilrim eger varsa toplanak

Salcano bu işi öğrendi...

@mhmmt111

Sitesinde 2560 yazıyor sanırım direk 2000 e vermesi çok iyi ya bende sıcak bakıyorum apex modeline.. :)

Salcano kredi kartına katalog fiyatından %10 indirim yapıp 10 taksit yapıyor,nakitte ise %20 indirim yapıyorlar.Yani 250 tl için nakit vermeye gerek yok bence

@Berke1903

Her türlü apex ağır basıyor :)) Ayrıca apex double tap. Onun dışında aksium jantlar :)

@Umut Y.

Kredi kartım yok, peşin almak daha mantıklı geliyor bana :) zaten tam peşin sayılmaz taksitleri enişteme ödeyeceğim. Sadece satıcıya nakit vermiş olacağım :)

• Beğen
Tepkiler: Umut Y.
@mhmmt111

Kesinleşti mi ne zaman alacaksınız?

@Berke1903

1 ay sonra gelecek dedi bayi bisikletler için. 1 aya kadar almış olurum inş. :))

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
Abilerim xrs030 tiagrayı senetle alabileceğim bir yer var mı ? Biliyor musunuz ? İstanbul Avrupa yakasında.

@mhmmt111

Abi Yurt bisiklet senetle satış yapıyor mu xrs030 tiagrayı ? Biliyor musunuz ?

@Ali Ceylan

Yorum yapamayacağım ama en uygun yurt bisiklet. :)

Geri