Scudo Sports

Sakarya

Kemal kardeşim Adapazarında olsaydın antreman yapardık.seninlen anladığım kadarı ilen bu işi ciddi yapıyorsun.Bende bu sporu çok benimsiyorum.24 senedir çeviriyorum.yaş 50 ama senin gibi gençler ilen antremana çıkıyoruz bazen.resim gönderecektim ama başaramadım.devam kardeşim çevirmeye çok güzel bir spor dalı

Scudo
Sende Geldin bende bisikleti toplayınca sapancaya ziyaretine gelriz arkadaşlarla kubilay zaten bizim orda oturuyor benimde arkadaşlar var turlarız sapanca da biraz

• Beğen
Tepkiler: devran yılmaz
@Önder Tınaz

Hayırlı olsun yeni bisikletin şimdiden,her zaman beklerim,inş.

@murat seçikin
Hocam benim belli değil katılma durumum henüz.Belli olmaz diyorum şimdilik.Bu çevreden arkadaşlarca toplanıp turlar düzenlesek daha iyi olur bence.

Bu arada ben profesyonel bir bisikletçi değilim,buradaki bisikletim de zaten kötü,yine de bu bisikletle günde 80-100km yapabiliyorum.Sakarya'nın ilçelerinden bazılarına gitmek istiyorum bisikletimle.Tek başıma da gitmek çok işime gelmiyor.Hem sıkılıyorum,hem de çok güvenli olmuyor.Katılmak isteyenler varsa haberleşelim bu başlıkta.

@Önder Tınaz

önder neler aldın merak ettim yazarsan güzel olur nerden aldın kaça aldın gibisinden..

Arkadaşlar iyi geceler,ben Sakarya-Karasu'da yazlıkta kaldığım için ikamet ediyorum,yazlıkta biraz sıkıntılı bir bisikletim var,bunu biraz akıllı hale getirebileceğim,Karasu'da bir yer varmı bildiğiniz veya yoksa Merkez'e geldiğimde bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ?

sıkıntısını belirtirsen iyi olur aslında karasuda baktıra bileceğin bir yer bilmiyorum ama merkez de bi kaç yer var...mesela eski reji sokağında bilge hastanesini geçince ilk sokak orda ada bisiklet var oraya gidebilirsin.

Bir günlüğüne bizde Sakaryalı'yız.Sapanca Maşukuye gezmeye geliyoruz.05/07/2009

@R@SYONEL

ben parçaları mini döner unlu mamüllerinin ilersindeki bisikletciden aldım
pedal dişli ve sol kol 10
zincir 7
arka dış lastiğide değiştirdim ama çeşme meydanındaki bisikletciden aldım
arka dış lastkde 12 lira

Karamanda Doğa Gezisi

İşte Fotoğraflar
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

Arkadaşlar fotoğrafların bzıları bozuk bu yüzden kusura bakmayın yakın çekim olduğu için

selim ve atilla'nın videolarını izledim :D benim de canım istedi. :D forumdalar mı arkdaşlar ? :D

merhaba öncelikle arkadaşlar keşke o sapanca gezisine sizde katılsaydınız çok güzel bir gezi oldu biz 5 arkadaş karşıladık biaz ıslandık ama yinede çok güzel bir gezi oldu

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
Eminim güzeldir,bakmıştım fotolara.
Bizde pek tur potansiyeli yok herhalde.Konuya yazdığım başlığa cevap olarak 2haftadır 1kelime yazılmadı.

• Beğen
Tepkiler: devran yılmaz
kadir bakıyorumda rammstein takılıyorsun :D bi gün inşallah buluşup bi tur yaparız biz bile adapazarında 5 kişi topanıp zor buluşuyoruz herkezin işi aynı olmuyor arada denk geliyor öyle çıkıyoruz anca

slm millet sakaryada baya bisikletçivar ama herkez kafasına göre takılıyo yalandan yere foruma yazıp duruyo bizde 5 6 kişiyiz habire saga sola gidiyoruz millete yazıyoruz kimsenin pek umrunda deyil

Geri