arkadaşlar artık bisiklet foruma girmicem nedeni bisikletimin olmaması bisikletimin sürekli arıza yapmasından dolayı bisikleti parçaladım ve artık bisikletim yok yeni bir bisiklet alana kadar siteye girmicem ama üyeliğim duracak girersem ayda bir girerim kendinize iyi bakın görüşmek üzere
bıktım artık yapmaktanda yaptırmaktan da ya yeni toplıcam yada yeni bisiklet alacam komsunun bir bisikleti var onla konuşcam satarsa alacam satmazsa yeni alcam inşallah satar bikaç eksiği var onuda benim bisikletteki parçalardan eklicem
ya akşam sordum komşuya satmadı bisikleti hem kullanmıyo hemde bisiklet yatıyor jantları falan baslanmaya başlamış bisikletin zincirlen ön dişliler gidik mecbur onları alıp takcam zaten sincir 8 senelik kopa yapa kopa yapa iyice gitti sürekli aynı yerden kopmaya başladı bu pazar gidecek varmı belki yetiştiririm pazara gitmek isteyen yazsın gelme ihtimalim var
Pazar gelecekler lütfen yazsın boşuna beklemeyelim zaman kaybı olmasın
Buluşma Yeri : Adapazarı tren garı önü
Buluşma saati :12:00
Gidilecek yer :Sapanca
burak iyi güzelde biz bursada oturuyoruz biz senin yanına gelip geri dönmemiz 1 gün demek.su uçtu şelelesine bile günü birlik zor.iisimi sen gel bursa cevresinde gezelim biz çalışan insanlarız zaman kısıtlı bizim.
hoşçakal
bursada oturuyozda hiç bi gezi organizesi görmedim hep geçmiş tarihli keşke bi gezi düzenlensede hem tanışmış oluruz kendim adıma söyleyim belki çoğunuz tanışıyordurda ben yeniyim hemde hep birlikte sporumuz yapmış oluruz hiç kimse gezi hazırlamıyor diye bari ben hazırlayım dedim onada daha cevap veren yok
önceliklen sorayım Sakaryadamı yaşıyorsun Halp.ben Adapazarında yaşıyorum.2 yıl oldu geleli.sürekli antreman yapıyorum.dağ ve yol bisikletim var bisiklet tutkunuyum.her hafta 3 günümü ayırırım.hafta sonları senyörler ilen çıkıyoruz.gal katıl.ama şehirr stadı altında klüp var.bayanlar bir hayli ilgi gösteriyor.ben 50 yaşındayım ama mükemmel kullanırım.27 sene yurt dışında İSVİÇREDE YAŞADIM VE SÜREKLİ aLP DAĞLARINA TIRMANIRDIM.ŞİMDİDE sERDİVAN TEPELERİNE TIRMANIYORUM çok selam