Scudo Sports

Sakarya

@aykansin

merhaba ben sakaryadan aziz bisiklet konsunda yardıma ihtiyacın olursa yardımcı olabilirim 05067634388

• Beğen
Tepkiler: halp
Scudo
merhaba aziz bey ya ben yol yarış bisikleti düşünüyorum bunun için nelere dikkate almalıyım ve hangi markayı önerirsiniz bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

merhaba ben yol yarış bisikleti almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz teşekkürler

hasan bey umarım yazımı okursunuz yarış yol bisikleti almak istiyorum ne önerirsiniz ve nelere dikkat etmek gerekir birinin teşviki ile bu sporla ilgilenme hevesi doğdu bende yardımcı olursanız sevinirim

merhaba forumda ki arkadaşlar sorularıma cevap bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

slm ben sapancada oturuyorum ama afyonda öğrenciyim. 2 hafta sonra sapancaya döncem uygun olursa görüşürüz.

merhaba rockbu ya bana bir tavsiyede bulunabilirmisiniz yolyarış bisikleti markası hakkında şimdiden telekkürler

Bunu forumdaki uygun bölümlerde araştırıp bulabilirsin,benim dalım akrobasi olduğundan bilemiycem:)

Eskiden Çark Bisiklet vardı,Turan Balcı,ama İstanbul'a,Aslı Bisiklete transfer oldu,Sakarya'da önerebileceğim başka bi bisikletçi yok.

Kardeş forumda yol bisikleti bölümü var,orada bulabilirsin sorunun cevabını.

@halp

Böyle tavsiye yapmak çok zor. Nasıl bişe istediğin önemli. Hem yol bisikletlerinden pek anlamam. burnout_54 ün dediği gibi biraz forumlarda araştır, öğren sonra nasıl bişe istediğine karar ver gerisi kolay ;)

• Beğen
Tepkiler: halp
arkadaşlar sedona 711 önerdiler ilginize teşekkürler kararımı bunda verdim

ARKADAŞLAR SAKARYADA BİSİKLET GRUPLARI VARMI YADA HERHANGİ BİR FALİYET BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞSIN LÜTFEN TEŞEKKÜ RLER

ARKADAŞLAR SAKARYADA BİSİKLET GRUPLARI VARMI YADA HERHANGİ BİR FALİYET BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞSIN LÜTFEN TEŞEKKÜ RLER

pardon bruderim yanlışlık olmuş uyku sersemi

Geri