Scudo Sports

Sakarya

güzel olur ama kimse gelmez ki gecen hafta geldim çarşıya garın önünde bekledim 30 dk kimse gelmedi bende bastım gittim

Scudo
bnde sakaryadanım..karaman konutlarındayım.forumdada varmış bayaa sakaryalı:)

önder tınaz arkadaşım bende karaman'da oturuyorum.hangi ada'da oturuyorsun.??

1472 de oturuyorum akşamları 8 den sonra bisikletimle duble yolda antireman yapıyorum eğer sende gelmek istersen biyer belirleyip beraber antreman yapabiliriz

arkadaşlar aranızda karaman duble yolunda antreman yapan var mı? dün akşam 1 tane bisikletli gördüm gri kron bisikletli tam donanımlı bir arkadaş varmı ben arabadaydım görüşemedim ama tanıyan biri yada eğer bu sitedeyse tanışa biliriz

bende bugün şeker fabrikası konutlarının orda gri trek marka bisikletli donanımı tam birisini gördüm acaba bu forumda mı??

@Önder Tınaz
ben 2003'te oturuyorum.hergün 4:30-5:00 sularında karapınar'a gidiyorum.oradan dönüşte valilikten duble yolda antrenmana başlıyorum.2.shell'e kadar gidip geri ggönüyorum.belki beni görürsünüz kırmızı-siyah bianchi toro'm var.uygun bir zaman olursa bir tur yapabiliriz saygılar...

@Önder Tınaz

bencede 2 kişiyle olacak iş değil bu başka arkadaşlarda katılırsa tam olur

arkadaşlar bir pazar günü gezi yapalım diyorum. Piknik tarzında gezi amaçlı. Hem sakaryadaki bisikletseverler de birbirini tanımış olur. Herkesin yer ve zaman önerisini bekliyorum. İlk öneriyi ben yapayım. 14.06.2009 da antentepe ve ya sapanca diyorum. (karasu gibi uzun gezilere sıcakta dayanamam) :D

• Beğen
Tepkiler: Vancı Sibel
bana uyar ben heryere giderim ama benim kondisyon biraz az o üzden hızlı gidemem bende karaman yolunda antreman yapıyorum bordo bisan bisikletle

@kubilay toka

ben işten 7 de çıkıorum 8 dede antremana başlıyorum sen 2 kere orulmuş olacaksın belliki senin kondisyon yüksek :D

off benim kondisyon fıstık gibi:D.sakarya lisesinde okuduğum için her sabah oraya bisikletle gidiyorum-geliyorum.akşam karapınar'a ordan direk hastane yoluna,ordan da geri yine valiliğe köprüden eve....işte böyle olursa doğal olarak kondisyon tavan yapıyor:D

Geri