Scudo Sports

Sakarya

Sakarya bisiklet sevenler grubu diye aratırsanız facede çıkacaktır,grup yaklaşık 30 kişi,ben de sadece bir kez turlarına katıldım,genelde arkadaşımla gezeriz.Okul başladığından pek vakit olmuyor. Sitenin sayfasından geziler be tarihleriyle ilgili bilgi alabilirsiniz,samimi bir grup,en azından bir kez tanışın.Kentparktan başlanır genelde gezilere

Scudo
Memleket sakarya yılda 10 15 kere giderim ama bisikleti götürmüyorum bir kere çalındığı için evin içinden hem de.

@Kron'ik Facebook ta Sakarya Doga Sporlari Dernegi ni bul kardesim.
Neredeyse her gun tur oluyor.
Sakarya bisiklet sporunda bilincli bir sehrimiz. Kibris turu yapan abilerimiz bile var.Ara ara ben de Sakarya da turlara katilirim.

@THE DAME
@THE DAME

Kardesim evet bendim ama gruba almadilar dediğiniz tum gruplara baktim ama bir turlu bir tura katilamadim bende o yuzden kisi olaraka ariyorum

Bisikletim 1.50 lastik li MTB Whistle

@tolga akyol
Kardesim eger sende sakaryadaysan ve istersen beraber gezebiliruz bir gruba katilmaz isen

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
@Kron'ik Tabiki gezeriz kardeşim. Ben salı ve perşembe akşamları müsait oldukça grup ile çıkıyorum ve de pazar günleri.Oraya katılmak istemezsen zaman oldukça turlayabiliriz.

Her ne kadar dernekte yönetim üyesi olsam da her zaman herkese kapımız açık, gelmek istersen beklerim.

• Beğen
Tepkiler: THE DAME
@recep24ank
Abi sey dicem bu Sakarya doğa sporları dernegini mi kastediyorsun eger orasi ise ben bu turlardan nasil haberder olucam.

@tolga akyol
Dedigin gunler bana uygun abi bende senin tura katildigin gruba katilmak istiyorum ilk gun icin sana numarami biraksam bana haber verebilirmisin whatsapp yada arayarak

@Kron'ik Tabi kardeşim. Özelden yaz facebook adresini de gönder. Oradan sana grubu da gönderirim :)

Sakarya'da birkaç grup var güzelce turlar yapabileceğin. Bisiklet ortamları zaten güzeldir. Güzel insanlar ile tanışırsın.Recep arkadaşımız da baya güzel turlar yapıyor.
Tanışalım birgün gerisi kolay :)

@tolga akyol
Tamamdir abi en kisa zamanda tanismak uzere
Ozelden yaziyorum simdi

Sapanca'da takılan abilerimiz varmı ben ara ara görüyorum burdalar ise bi el sallasınlar

Merhaba camiliden var mı kimse:)

merhaba havalar düzelince size katılmak isterim:)

Parmak yeni bisiklet aldım inşallah bu sene dağlar beni bekler

Merhaba Geyvede yaşıyorum yaşım 14 eğer yaşım sorun olmazsa size kaştılmak isterim

Bende sakaryaliyim lakin İstanbul da yaşıyorum :)

sakarya karasu kocaali bölgesinde yol bisikleti arkadaşi arıyorum. Genelde akçakocaya yada kocaali kirazlı bolgesine turluyorum. Bi arkadaş olsa cok daha keyifli olur :)

Geri