Scudo Sports

Sakarya

1 günde çok zor olur.. Arada konaklayabileceğin bir yer bulup 2 günde gitmen daha sağlıklı olur.
Bende kefkene gidecektim ama pansiyon fiyatları çok geldiğinden dolayı sanırım gitmeyeceğim. 2-3 kişi gitmek lazım ki uygun olsun.

(link)

Scudo
yolun düşerse yenimahalleye de git selamımı söyle :)

hissedilen sıcaklık 40 derece

bu sıcakta 200 km gidilirmi yahu

Yeni ve hafif bi bisiklet olsaydi olurdu bence insan sinirlarini zorlamali.

8 saat uyusan, 24 saatten(1 gün) çıkar; 24-8=16 saat. Hiç durmadan 16 saat boyunca saatte 15 ortalama gitsen 16*15=240 km eder.

Sen ise 1 günde 208 km gideceğim diyorsun ve daha önce hiç uzun yola çıkmamışsın. Neredeyse hiç mola vermeden 1 gün boyunca gitmen gerekir ki bu yolu gitmen imkansız !! Hele bir de bu sıcaklarda... Daha önce uzun yola çıkmadığını dikkate alarak benim tahminim 3 günde gidersin. Ancak 1. günün yorgunluğu ile 2. gün pedal çevirebilir misin, iyi düşün :)

merhaba arkadaslar.sayfaya yeni katildim :) kazasiz pedallar..

Dosyalar

• IMG_20150730_151844.jpg
    IMG_20150730_151844.jpg
    163,1 KB · Okunma: 14
camili yolunda belki karsilasiriz :) salcano ng650

Beyler kenan sofuğolunu gaze getirek hep bir ağızdan facebook mesajı atalım bike park istiyoz diyelim dağlara whistle bike park gibi ama sonra oğlu daha yeni vefat etti

Sakaryada henüz bir bisiklet turuna katılmamış arkadaşlar katılabilirler tanışma olacaktır ve turların devamı gelecektir.İsteğe göre gün ayarlanacaktır.Özelden mesaj atabilirsiniz.
KAZASIZ PEDALLAMALAR.

Merhaba,
Sakarya da halihazırda resmi olarak bir bisiklet grubu var. Facebook üzerinden Sakarya bisiklet sevenler grubu diye aratabilirsiniz. Oldukça aktif bir grup, haftada 3-4 gün tur oluyor yazları. İsterseniz Katılabilirsiniz sizde

• Beğen
Tepkiler: Eyüp zor
Ne zaman nasıl planlıyorsunuz bende katılabilirim kaçgün olcak

Sakarya ya yur derken istanbul sakarya mi yoksa sakarya ici tur mu

sakarya dan başlayıp hedef konuşulup kararlaştırılır önemli olan katılımın olmasıdır.

Sakarya .Adapazarında adam gibi bisikletten anlayan bisikletçi yok mu yaa ???

Sakarya Adapazari Serdivan da oturuyorum benimle hergun duzenli olarak yada ne biliyim 2-3 gunde bir gezi yapabilecegim arkadas/arkadaslar ariyorum

Gezi dedigim rota belirleyerek istedigim yere gidebilirim bi engelim yok profesyonel gezi seklinde olmicak tabi arkadasca gibi

Yaşım 17 hergun 5ten sonra haftasonu sadece pazar gunleri gezmeye musaitim kafa dengiyim muhabbetimde vardir.

Yada bu sekilde bisiklet grubu olan arkadaslardan davet kabul edebilirim

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
Facebook grubumuza davet ettiğim arkadaş sen miydin?[emoji4] Bisikletinin türü nedir?

Geri