yurtta kaldigim icin bisikletimi suan sakaryaya getirmiyorum eger yurtta koycak guvenli bir yer bulursam getirecegim birde su var sakaryada yagmiur camur mevsimi acildi bu yamurlu gunlerde burda binmek istemiyorum
Ben sakaryalıyım.Bisikletim ile kampüse gidip geliyorum.Birkeresinde uğur ile karşılaştım.Forumu önerdi.Çok iyi oldu buyüzden.
Bende guruba dahil olmak isterim.Yeriniz varsa.
Bisikletim salcano.
İlk senem.
Jeofizik müh.
Emre can
mrb arkadaşlar.
uzun zamandır internetimin olmaması nedeniyle foruma giremiyordum. az önce uğur adlı arkadaştan mesaj gekldi yarın akşama doğru poyrazlar yapalım. ne dersiniz? akşam 8 biraz geç olabilir..
arkadaşlar bence yarın daha erken saatte başka yere gidelim. off road yolları biliyorum çok güzel. fakat herkesin mtb ile katılması lazım. tura katılmak isteyipte mtb si olmayan var mı?
Benim yol bisikletim var Emre şu an istanbulda. onun bisikleti evde duruyor, gelmek isteyen olurda bisiklet bulamazsa kullanabilir. oda eski model yol bisikleti
poyrazlara gidebiliriz, yol bisikleti olsada sorun olmaz benim. arazide fazla sürmem. Belgrad ormanına da gitmiştik yazın. Siz off road yaparsınız ben size yemek hazırlarım