Scudo Sports

Sakarya Üniversitesi Bisiklet Topluluğu (SBT)

yarın sabaha bir arkadaşımla birlikte çıkıyoruz kartepeye sapancadan gidecek varsa katılabiliriz size..

Scudo
0537 566 54 44
istanbuldan bi arkadaşım geliyor bu gece bend de kalacak
sabah çıkıyoruz
bana bu numaradan ulaşırsın

biz sabah saat 7:30 da serdivandan yola çıkıcaz olmazsa oradada görüşürüz...

Tur fikri olan kimse yok mu yahu? Havalar iyi gidiyor bu ara soğuklar kendini göstermeye başlarsa gidemeyiz. O yüzden bir iki tur yapalım. Maşukiye'ye hiç gitmedim ben:)

Pazar günü yani yarin poyrazlar ya da maşukiye yapalım arkadaşlar. Ne dersiniz?

@uğur yılmaz

ben nöbetçiydim
kartepeye gittik geldik okumadın galiba :)

@Kerem GÜNDOĞDU
Kartepe ayın 15 idi galiba. O tarihte İstanbuldaydım o yüzden katılamadım:( Ama gezi, tur vs olursa güzel olur. Kimseyle tanışamadım henüz:(
Mtb ye geçtim bende bu arada. Poyrazlar vs olursa bir off road deneyimi yaşamayı isterim. MTB pek sarmadı beni, yol bisikletine döneceğim galiba tekrar. Ama önce bir off road iyi olur. Onunda tadına bakmış olurum.

@uğur yılmaz

ben de ilk zamanlarda yol kullanmayı istemiştim ama çamurun zevkini taddıktan sonra bambaşka geldi
kesinlikle mtb derim aman bırakma

bugün esentepede girilmeyen bölgelere girip biraz off road yapıp çamur yutmak istiyorum gelmek isteyen arkadaşlar ulaşsın bana üniversitede olacağım..

0554 391 62 39

@zodijackyl

Piknik sahasının ordan aşağıya inen bir patika var, sonra aralardan çıkışlar var Kampüs içerisinde :)

Arka tarafta lojmanların oralar da da güzel yerler olması lazım...

@Hasan Çağrı

evet piknik sahasının ordan aşağıya biraz pedalladım daha sonra dağcılık antrenmanı oldugu için kısa kestim ama fena değildi..

eğer olurda karşılaşamazsak okulda hepinizi salı ve perşembe günleri saat 19-21 arası besyonun arkasındaki kapalı spor salonuna beklerim. tanışırız, kaynaşırız..

Arkadaşlar Atilla Bisiklet Takımının düzenlediği Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu için Adapazarı startına katılma ve bizleri uğurlama fırsatınız olabilir mi? Bu etkinlik aynı zaman da bisiklet kullanımının yayılabilmesi için yapılan bir etkinlik olduğundan oluşturabileceğimiz kalabalık ne kadar fazla olursa halkın ilgisini o düzeyde çekecektir.Olumlu düşünürseniz yarın sabah detay program bilgisini geçebilirim. Pazar akşamı programda terslik olmaz ise Adapazarı varış itibariyle TEİAŞ da kalacağız.

Tam olarak tarihi ne zaman. Eğer yapılmadıysa detayları yazarsan ben arkadaşımla orda olmaya çalışırım. Hatta pazar günü bir tur var galiba, daha fazla katılım olabilir ama saati önemli.

Kusura bakmayın yğunluktan şimdi görebildim. Yarın akşam inşallah Adapazarına giriş yapacağız havadan dolayı bir saat veremiyorum fakat Ptesi günü sabah saat 10:30 da start vereceğiz bilgiyi yarın gece geçeceğim.

Anca bu saatte yazabildim kusura bakmayın. Şu an Limapark Otel de kalıyoruz ve yarın sabah saat 10:30 da Adapazarı Belediyesi önünden start alacağız.

Saygılar :)

Arkadaşlar hafta içi bir gün okulda biraz off-road yapalım diyorum. Ne dersiniz?

Geri