Scudo Sports

Sahibinden

Arkadaşlar, sıfır fiyatı belirlerken siz nereye bakıyorsunuz?
Ben genelde Akakçe’ye bakıyorum. Ama bazıları mesela "sıfırı 50K" diyor, bir bakıyorsun aynı bisikletin sıfırı 30K’ya da var, 50K’ya da.
Bu durumda bazen sıfır almak çok daha mantıklı olabiliyor.
yıllar yıllar önce iş arkadşı kendine bisiklet bakıyordu sahibindende. ilgisini bir ilan çekti. sıfırı 1500TL olan bisiklet için 1850TL istiyordu satıcı. uyardık efendice. adam dedi ki, ben bisiklete hutchinson dış lastik aldım. 350TL onlar tuttu. o nedenle fiyatı bu dedi. adam bisikleti almış, binmiş, üzerine para harcamış ve tüm masrafı da ikinci el bisiklete yansıtmış.

• Hahaha
Tepkiler: s0n3r ve Alazarhus
Scudo
Bu fiyata böylesi yok abiler aynı bisikletten alacağım memnunum kadro boyu büyük geldi kaçırmayın pazarlık sünnettir

(link)

Son düzenleme:
Bir abim bisikletini satıyor çok çok ucuza veriyor. Bisiklet komisyonu 0 durumda kendisi ile iletişime geçerseniz yönlendirir

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Sadece 1.5 ay kullandım. 60 bin nerdeyse sıfırı. Kadro boyu olmadığı için satıyorum aynı bisikletin küçük kadrosunu alacağım çok meunum
Temiz duruyor, bir arkadaş bakıyor Türkiyede kullanmak için uyarsa haber vereceğim, 56 kadro hangi boy aralığına uygun bu markada ?

Temiz duruyor, bir arkadaş bakıyor Türkiyede kullanmak için uyarsa haber vereceğim, 56 kadro hangi boy aralığına uygun bu markada ?
1.80 üstü falan

1.75 im ben. Bende sadece boyunda ağrı yaptı. Boyu kısaysa ben satmam bana yapılanı başkasına yapmam. Asla asla .

Gelsin denesin isterse alır. Bu arada pazarlık payı var biraz inerim.

38 aklımdaki fiyat inmek istemiyorum çünkü alacağım bisikleti bile buldum 37 ye. Yine de konuşuruz gelirse

1.80 üstü falan

1.75 im ben. Bende sadece boyunda ağrı yaptı. Boyu kısaysa ben satmam bana yapılanı başkasına yapmam. Asla asla .

Gelsin denesin isterse alır. Bu arada pazarlık payı var biraz inerim.

38 aklımdaki fiyat inmek istemiyorum çünkü alacağım bisikleti bile buldum 37 ye. Yine de konuşuruz gelirse
Uymaz ozaman,176 boyu onunda.

Bir abim bisikletini satıyor çok çok ucuza veriyor. Bisiklet komisyonu 0 durumda kendisi ile iletişime geçerseniz yönlendirir

(link)
Cidden iyi bir fırsat, keşke boyuma olsa idi, dakika beklemezdim 😩

Cidden iyi bir fırsat, keşke boyuma olsa idi, dakika beklemezdim 😩
Boy kaç ki? Fazlaliktan satıyor sahibi. Acil olduğu için çok uygun fiyat yazdı. Çok temiz bakmış

Boy kaç ki? Fazlaliktan satıyor sahibi. Acil olduğu için çok uygun fiyat yazdı. Çok temiz bakmış
170 ama iç bacak 72. Ondan small kadro anca rahat ettiriyor.🤷‍♂️

• Beğen
Tepkiler: brk34
Yakın olsaydı gelin bakın derdim ama uzaktan risk alınmaz.
53 peugeot um vardı önceden ve büyük kadronun çok eziyetini yaşadım maalesef, olsa trainer için kesin alırdım.

• Beğen
Tepkiler: brk34
(link)

Kendi biskletim ilgilenen olursa...

ilan açamayıp bu başlık altında ilan paylaşmak popüler bir hal aldı.

ilan açamayıp bu başlık altında ilan paylaşmak popüler bir hal aldı.
Bu sitede ilan kısmına giren insan sayısı bir elin parmağını geçmez bence

Sahibinden ölücüleri diye bir grup var. bunlar emekliyim diyenler, öğrenciyim diyenler, selamınaleykümle başlayanlar, pazarlık sünnettirciler ve diğerleri diye ayrılır.

scott voltage fr 10 alıcam eski r iyibi bisiklet biraz sahibinden de var yeni katıldığım için link atamıyorum max 30 k bütçem var nasıl sizce

Geri