Scudo Sports

Sahibinden

Scudo
Ucuza mı gitti, pişman mı oldunuz? Satmak istemiyor muydunuz zaten? Üzülmüş gibisiniz.

Tabi üzüldüm. 2 3 ay daha yol bisikleti alamayacağım. Maddi olarak zor bir dönemden geçiyorum o yüzden sattım. Çok severek kullandığı bir bisikletti. Alan arkadaş umarım hayrını görür. Güle güle kullanır. 12 500 Tl'ye sattım bu arada. . . Umarım bu dönemleri atlatır, tekrar alabilirim. MTB'yi corner bar ile kullanacağım biraz .

Tabi üzüldüm. 2 3 ay daha yol bisikleti alamayacağım. Maddi olarak zor bir dönemden geçiyorum o yüzden sattım. Çok severek kullandığı bir bisikletti. Alan arkadaş umarım hayrını görür. Güle güle kullanır. 12 500 Tl'ye sattım bu arada. . . Umarım bu dönemleri atlatır, tekrar alabilirim. MTB'yi corner bar ile kullanacağım biraz .
Umarım bu dönemi sıkıntısız atlatırsınız.

Selamlar herkese,
Eşim için aldığımız ama kullanmadığı bisikleti satıyoruz. İlgilenen olursa ilanı bırakıyorum :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Yahu bu eşe alınan bisikletlerden nedir ya çektiğimiz? Sırf ben 3 tane alıp sattım! Şimdi katlanır aldım, onu da satıp hiç üretilmemiş tarzda bir bisiklet arayışına girecek gibiyim 🤷‍♂️

Yahu bu eşe alınan bisikletlerden nedir ya çektiğimiz? Sırf ben 3 tane alıp sattım! Şimdi katlanır aldım, onu da satıp hiç üretilmemiş tarzda bir bisiklet arayışına girecek gibiyim 🤷‍♂️
Bisiklet kullanmak istemiyor olabilir mi? Kadınlar hayırı pek net söylemez çünkü

Bisiklet kullanmak istemiyor olabilir mi? Kadınlar hayırı pek net söylemez çünkü
Ağzı ile istiyorum diyor, sabahları katlanır ile 6 da kalkıp 1 saatlik sürüşler yapıyor, amma velakin bu ağır diye de yakınıyor. O zaman nasıl birşey istiyorsun dediğimde, öyle bir tablo çıkıyor ki ortaya tam bir Mona Lisa. Sağdan bak farklı soldan bak bambaşka bir silüet. 🤷‍♂️

İlgilenen varsa yol bisikletim satılık (link)

Selamlar.
Başka bir başlıkta paylaştım ama tam yeri miydi bilemedim birde buraya denemek istedim. :)
Bisikletimin ederi nedir diye sizlere danışmak istedim. Görüşlerinizi bekliyorum.
Carraro G2 Gravel kadrosu
Grx RX 810 grupset
Mavic allroad jant
Schwable g-one 35mm lastikler
pd-m540 pedal
ortalama 2000km yol yaptı
10kg ağırlık

Selamlar.
Başka bir başlıkta paylaştım ama tam yeri miydi bilemedim birde buraya denemek istedim. :)
Bisikletimin ederi nedir diye sizlere danışmak istedim. Görüşlerinizi bekliyorum.
Carraro G2 Gravel kadrosu
Grx RX 810 grupset
Mavic allroad jant
Schwable g-one 35mm lastikler
pd-m540 pedal
ortalama 2000km yol yaptı
10kg ağırlık
Ederi nedir bilmem ama, sıfır olarak yanlış bakmadı isem 70 bin TL. Sanırım siz jant setinide değişmişsiniz. 2 bin km'de fazla bir mesafe değil. Yurtdışında bu durumlarda sıfır satış fiyatından %10 kadar düşürüp, o şekilde satışa sunuyorlar. Fikrimce 50+ bin TL eder herhangi bir vuruk, çizik vs yoksa.

• Beğen
Tepkiler: safex
bir soru da ben sorayım. 2018 model dolu bir ümitim var(en azından o modele göre dolu) ilan fiyatım 7200 lira yazan eden yok ne yapmamı tavsiye edersiniz?
ilan no : 1180x344x901

parçaları ise şöyle :
Kadro ümit mirage, 2018,sadece çizikler var.
maşa suntour nrx, mekanizmaları sağlam.
aynakol seri dışı shimano.
frenleri shimano mekanik disk.
ön göbek stok arka göbek sedona.
gidon grubu stok. (boğaz ve gidon)
arka aktarıcı m310 altus.
lastikleri rockriderdan çıkma.
elcik impact.
sele baisk diye bir markanın jelli selesi.

Geri