Scudo Sports

Sahibinden

Herif takasa evet demiş, fakat sorunca "Takas yapmıyorum " diyor. İki kere yaşadım bu durumu. Bu millet satıcı olarak da alıcı olarak da ilanı ve ilan kriterlerini okumuyor.
Herkes pazarlık üstüne uzmanlaşmış olduğu için gerekli bilgileri girmeye ve girilen bilgileri okumaya vakit kalmıyor herhalde.

Scudo
Ben de bisikletlerimi satıyorum. Farklı bir bisiklet almak için ;

- (link)

- (link)

• Beğen
Tepkiler: s0n3r
Herkes nadir toprak elementleri satıyor sanki, alıcılar da tenezzül edip eğilmeye üşendikleri çöp alıyor bir bakıma.

Alsatçılar ise apayrı bir güruh.

Evet abi. WP'den gelen takas ve fiyat teklifleri daha feci aslında . 3 4 bin teklif eden bile var. " satamazsın o fiyata piyasa ölü " diyen bisikletçiler. ..

• İnanılmaz
Tepkiler: MakRo
o vakit ben de jant setimi satıyorum

(link)

Evet çok memnun olduğum bir bisiklet. Satılmaz 3 gün daha çekeceğim . Teşekkür ederim.
hala şu olur mu, kredi kartı geçerli mi yazmışlar. Hakikatten ömür törpüsü. 105 setli RS jantlı bisiklet bulmuş 12500 e hala zart zurt.

İnsanımız bir garip, bazen kullanmadığım eşyaları ücretsiz koyuyorum letgoya filan. ücretsiz olduğu için pazarlık yapamayınca birisi şuraya kadar getirebilirmisin yazmıştı :D

hala şu olur mu, kredi kartı geçerli mi yazmışlar. Hakikatten ömür törpüsü. 105 setli RS jantlı bisiklet bulmuş 12500 e hala zart zurt.

İnsanımız bir garip, bazen kullanmadığım eşyaları ücretsiz koyuyorum letgoya filan. ücretsiz olduğu için pazarlık yapamayınca birisi şuraya kadar getirebilirmisin yazmıştı :D

WP'dan ekleyip " 7 bine gönder sabah otobüse verirsin " gibi bir cümle bile kuruldu . Emir ediyor, yetmiyor bir de 7 bine istiyor.

WP'dan ekleyip " 7 bine gönder sabah otobüse verirsin " gibi bir cümle bile kuruldu . Emir ediyor, yetmiyor bir de 7 bine istiyor.
Paketin içine girip adamına yanına gideceksin, paketi açmaya çalıştığında paket içinden çıkıp kafasına bir tane vuracaksın görecek yani çok acayip bir milletiz. Yardımı dokunur diye Denizli'deki gruptan yazdım birisi bana "10bine verir mi sorsana" yazmış, bir diğeri jantsız satar mı yazmış.

İnsanlar hiç demiyor bu ucuz buna düşük fiyat teklif etmeyeyim diye. Sonra ikinci el piyasası çok pahalı diyor aynı kişiler. Makul fiyata almak istemiyorlar, sonra ağlıyorlar bir de. 13'e satmak isteyen bu sefer 15'e falan koyuyor, ineceği zaman 13'e inebilmek için doğal olarak. Böyle döngüye giriyor iş sinir bozucu bir şekilde

siz bir de araba satarken görün milleti, kanser ediyorlar adamı.

İlanlarımı hep makul fiyattan listeleyip satıyorum.Ürün satış fiyatı 500 tl.Normal fiyatının çok altında diyelim.Pazarlık yapana sana 750 ye olur arkadaşım diyorum.Konu kapanıyor.😁

• Hahaha
Tepkiler: Y. B. Tekin
Bunun aynısını yaşıyorum . Sadece hunim eksik yeminle. Bisikletimi satayım ömürlük bir bisiklet alıp kurtulacağım bu durumdan. Kafayı yediriyorlar yeminle.
Kolay gelsin

Geri