Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
Bu formatı "güya" sorulmuş bir soru varsa tekrar sormasınlar diye yaptılar.
O zaman hangi akıllı programcı/tasarımcı cevabı sadece soruyu soran görsün seçeneğini eklemiş ki özelliğe 😁

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve yusuf_49
Bu formatı "güya" sorulmuş bir soru varsa tekrar sormasınlar diye yaptılar.

İşin kötüsü ilan sahibine soruları silme hakkı da verilmemiş, ya da ben göremedim en azından. Eğer karşınızdaki kişi yazacağı metnin her kelimesini ayrı mesajlar halinde gönderme huyuna sahip bir ergen ise yandınız. Konuya girene kadar 100 tane boş soru ile başbaşa kalıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: sspl ve MakRo
Size daha saçma olan şeyi söyleyeyim; alıcı soru sorup ilanı alıyor ama ilan yayından kalkınca cevap veremiyorsunuz. Daha da saçma olanı ise alıcının ilan yayından kalktıktan sonra dahi soru sorabilmesi. Kim bilir bunun yüzünden kaç kişi beni ilgisiz, işi parayı alana kadar umursayan biri olarak gördü.

Size daha saçma olan şeyi söyleyeyim; alıcı soru sorup ilanı alıyor ama ilan yayından kalkınca cevap veremiyorsunuz. Daha da saçma olanı ise alıcının ilan yayından kalktıktan sonra dahi soru sorabilmesi. Kim bilir bunun yüzünden kaç kişi beni ilgisiz, işi parayı alana kadar umursayan biri olarak gördü.

Kesinlikle 👍🏻 bence sahibinden e alternatif bir seçeneğin doğması için, bundan daha iyi bir zaman olmamıştı... İyice bezdirdi artık..

Daha da saçma olanı ise alıcının ilan yayından kalktıktan sonra dahi soru sorabilmesi.
İlan kalktıktan sonra nasıl soru soruyor? Soru-Cevap kısmı ilan sayfasının altında?

Size daha saçma olan şeyi söyleyeyim; alıcı soru sorup ilanı alıyor ama ilan yayından kalkınca cevap veremiyorsunuz.
Milletin cevapsız kalmaması için, "satılmıştır" şeklinde cevapladıktan sonra alışverişi onaylasan?

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Ogrenciyim su fiyat olur mu?

Az kullanılmış temiz bir Apple Mac bilgisayarı kutusu ile satıyorum, kutusuz, üstü çizikli Mac'lerden bir tık yüksek fiyat koyuyorum, doğal olarak. Öğrenciyim diyerek bu ürüne düşük fiyat veriyorlar. Öğrencisin neden en temiz Mac'i almaya çalışıyorsun ki, git eski Mac'i uygun fiyata al diyorum "koleksiyon yapacağım" diyor. Koleksiyoncu parada sorun yapmaz, ürün temiz ise çıkarır parasını verir diyorum...

Bir kaç sefer kullanmayı denedim, olmadı. Filtreleme seçenekleri başarısız. Hatta filtreleme sistemi hiç yok.

letgo ilk başta çok iyiydi. 4 yıl önce site görüntüsünü (arayüz) değiştirdiler, hem görüntüsü çirkin hem kullanışsız oldu. Fakat son 2 yıldır enflasyon sayesinde ürün fiyatları artınca, letgo'daki satıcılar enflasyonun da üstünde keyfi fiyatlar koymaya başladı. Uygun fiyatlı ürün koyan da "elden teslim" diyor. Kimisi mesaja hiç dönmüyor.

Esasında 2 yıl öncesine dek GittiGidiyor adında bir efsane vardı, o çok iyiydi. Ancak sitenin kurucuları 3 kuruş paraya eBay'e sattılar, sonuç ortada. Sahibinden'e çok kızsak da adamlar siteyi satmadı. "mesaj gönder" yerine "soru sor" koymaları bence de çok kötü oldu.

Nasıl yapay zeka gibi konuşuyorum anlat bakalım..315473 dosyayı görüntüle
"Bilindiği üzere, aynı gün içinde toplam miktarı 7.000 TL'yi aşan veya farklı tarihlerdeki kısım kısım gerçekleşen ödemelerle 7.000 TL'yi aşan ödemelerin finansal kurumlar aracılığı ile gerçekleştirilmesi gerekmekte. " yazardım ben olsaydım

O değilde, mesaj kutusunu nasıl açtınız hep soru sor kısmı açılıyor bende :)
Vip üyeyim o yüzden böyle insanlarla uğraşıyorum;araçlarda sanırım mesaj ile devam.

Ciddi Alıcı sorunsalı.
ciddi alıcı.jpg

Vip üyeyim o yüzden böyle insanlarla uğraşıyorum;araçlarda sanırım mesaj ile devam.

Ciddi Alıcı sorunsalı.
315498 dosyayı görüntüle
Adamın biri satışta olan Santini tayt için param yok, ülke durumu malum vs yazdı. Bende sizin gibi bütçenize uygun olanlara yönelin yazdım diye adam ne kendimi beğenmişliğimi bıraktı, nede ukalalığımı.. Böyle eziklerde var işte. Malını satmıyorsun diye suçlu çıkarıyorlar birde insanı.

@Semih Cavdar İlanlara "pazarlık teklif ettiğiniz anda telefonla görüşmeyi kapatırım ve bir daha açmam" yazıyorum. Buna rağmen arayıp "X'e olur mu" diyenler oluyor, zevk mi alıyolar nedir 🤣

(link) Sizce bu bisikleti bu fiyata almak mantıklı mı ? carraro 062 den geçiş yapacağım :)

• Beğen
Tepkiler: lrfan
(link) Sizce bu bisikleti bu fiyata almak mantıklı mı ? carraro 062 den geçiş yapacağım :)
Bence mantıklı üzerinde r7000 set mevcut. Jantlar Vision Trimax 35 o da olumlu. Aynakol seri dışı r7000 değil ama Shimano aynakol yine. Lastiklerde zafiro pro idare edecek bir lastik. Dişleri de sağlam gözüküyor bu bisikleti alınca masraf edecek birşey yok gibi şimdilik. Karbon bir bisiklet en azından size güzel bir sınıf atlatacaktır.
Grup setin sıfırı yaklaşık 22 bin civarı. Jantlarda 15 bin desek geriye kalanı siz hesap edin. Boyu uyuyorsa bence düşünmeden alın.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Bence mantıklı üzerinde r7000 set mevcut. Jantlar Vision Trimax 35 o da olumlu. Aynakol seri dışı r7000 değil ama Shimano aynakol yine. Lastiklerde zafiro pro idare edecek bir lastik. Dişleri de sağlam gözüküyor bu bisikleti alınca masraf edecek birşey yok gibi şimdilik. Karbon bir bisiklet en azından size güzel bir sınıf atlatacaktır.
Grup setin sıfırı yaklaşık 22 bin civarı. Jantlarda 15 bin desek geriye kalanı siz hesap edin. Boyu uyuyorsa bence düşünmeden alın.

Kadro boyu tam uyuyor galiba Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için şuan kendi bisikletim ilanda satılır satılmaz alacağım umarım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bugüne kadar sahibinden'de dört bisikletimi sattım farklı zamanlarda. Hepsinde de "maddi durum temalı" benzer argümanlarla ederinin altında satmaya ikna edildim maalesef.

En son Dahon Vybe D7 katlanır bisikletimi, çocuğuna hediye diye binbir pazarlıkla bir adam gelip aldı. Bir süre sonra tesadüfen aynı adamın tefecilik yaptığını öğrendim.

Geri