Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
X-Small kadro arkadaşlar. 12 yaşında çocuğunuza alırsınız...
Yorum yapmadan önce keşke Canyon kadro boylari ile alakalı biraz araştırma yapsaydiniz. Mevcut bisikletim olmasaydı kaçırmazdim bu bisikleti. Boyum 1.68.
Yaşım 44. 12 yaşında çocuğum var. 😂

Abi adamlar medium için xsmall tabirini kullanmışsa ben ne yapayım :komik::komik::komik: Giydiğiniz iç çamaşırlarından pay biçin. Xsmall giysem, hadi bacakları bi şekilde sokmayı becerdim diyelim, anında g-string olur bende. Medium dar olur, fakat giyerim bi şekilde.

• Hahaha
Tepkiler: Kerem Atalar
piyasa durgun baya. piyasanın çok altına canyon endurance slx ve c60 koydum. soran eden yok.

piyasa durgun baya. piyasanın çok altına canyon endurance slx ve c60 koydum. soran eden yok.
Bana bu ara paso takas isteği geliyor,açıklamalarda takas yoktur yazıyor olmasına rağmen.
Bir de nakit ne olur diyenler var onlar neyin kafasını yaşıyor anlamadım sanki BTC istedik.

sssssssssssqqqqqqqqq.jpg

sssssssssssqqqqqqqqq.jpg
Şu ortadan ikiye bölünen tofaşlardanmı deseydiniz:ckkmk:

• Hahaha
Tepkiler: Kerem Atalar
bu mesaj olayı kalkmış sanırım artık. sadece eski ilanlarda var demişti arkadaşım ama tam bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
bu mesaj olayı kalkmış sanırım artık. sadece eski ilanlarda var demişti arkadaşım ama tam bilmiyorum.
Sanmıyorum bu ilan güncel,ancak satıcıya sor şeklinde bir kısımda gelmiş orada da pazarlık yoktur açıklamasına rağmen son ne olur gibi sorular gelmeye devam ediyor.
Bence son ne olur cümlesi ile hiç mi yok cümlesi yasaklansın.
Şu ortadan ikiye bölünen tofaşlardanmı deseydiniz:ckkmk:
Sordum önü mercedes görünümlü dedi.

Lütfen buna da satılık ilanı girilmiş demeyin 😱

Görsem şaşırır mıydım bilmem, ama neyse ki böyle bir ilan yok.

Lakin özellikle İngiltere'de hasarlı karbon kadroların satışı epey yaygın. Bu alanda uzmanlaşmış tamir hizmeti veren firmaların bulunması etken olabilir. (link)

Evet günün mesajı bir adet TV satıyorum Alıcı kişi diyor ki "alıp satıyorsunuz heralde?" Almadan satılan bir nefes kaldı diyemedim..

• Hahaha
Tepkiler: TeamO2.cc ve Mazm
Geri