Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

İkinci el karbon bisiklet satın almak riskli değil mi? Belki sağlam bir darbe aldı, kozmetik olarak bir sorun olmasa bile, içinde kılcal çatlaklar oluşmuş olabilir...

Her alımda bir risk var tabii ama "ikinci el karbon bisiklet alınmaz" kadar değil. Ben iki kere aldım.
Yanal/beklenmeyen yönde darbe almış olması lazım. İç hasarlar oluşuncaya kadar dışarıda kozmetik kusur olur. Boyayla gizlenmişse, bence boyanmış bisiklet/kadro boyası sökülmeden alınmaz zaten, karbon da olsa, alu da olsa.

• Beğen
Tepkiler: makaram ve Clal
Scudo
3000 liraya gidiş dönüş bilet var. Pasaport vize hadi 7000 tutsun... Neticede sıfır bisiklet. İkinci el karbon bisiklet, satın aldıktan 20 gün sonra çıt diye kırılsa al çöpe at. Yaptırmaya kalksan ne ölçü tutar ne de aynı tadı verir.
Ve de uçakta fahiş taşıma ücreti de eklenmeli....

Merhaba , herkese selam bu ilk mesajım forumda ben Özgür. bir süredir yol bisikleti almayı düşünüyorum. Sarı sitede bir kaç bisiklete baktım Kadans bisiklette bir Scott beğendim 75000₺ , sizlerde fiyat performans hakkında fikir verirseniz sevinirim.
311842 dosyayı görüntüle
KADRO : Addict RC Disk HMX Dahili kablo yönlendirme MAŞA : Addict RC HMX Düz Montajlı Disk – 1 1/4″-1 1/2″ Eksantrik KarbonGidon ARKA AKTARICI : Shimano Ultegra RD-R8000-SS ÖN AKTARICI : Shimano Ultegra FD-R8000 KOLLAR : Shimano Ultegra ST-R8020 Karbon AYNAKOL : Shimano Ultegra FC-R8000 Hollowtech II 52×36 T BB Seti : Shimano SM-BB71-41B ZİNCİR : Shimano CN-HG601-11 RUBLE : Shimano CS-R7000 11-30 FRENLER : Shimano BR-R8070 Hidrolik Disk ROTOR : Shimano SM-RT800 CL rotor160/F ve 160/R GİDON : Syncros Creston iC 2.0 Kompakt ALAŞIM : H'stem Syncros RR İc 1 1/4" SELE BORUSU : Syncros Duncan1.0 Aero SELE : Syncros Belcarra Regular 2.0 GİDON BOĞAZI : Syncros Addict RC Entegre JANTLAR : Syncros RP2.0 Disk - Aksüzerinden senkronizasyoneklentisi KG cinsinden yaklaşık ağırlıklar : 8.05 Kozmetik : 9.0/10 Mekanik : 9.5/10
Almayı düşündüğünüz bisiklet ve modeli konusunda pek bir fikrim yok, ama Kadans Bisiklet ve sahibi Fatih bey konusunda tamamen güvenebileceğinizi söyleyebilirim. Size, sizin ve kendisinin de memnun olmayacağı bir şey satmaz kendisi. Kadro boyuna gelince bana da normal olarak 54 veya küçük tercih ederseniz 52 uygun gibi geliyor. Kadronun nasıl kullanıldığı, hasar durumu konusunda size doğru bilgi vereceğini düşünüyorum Fatih beyin. Sattığı yoğurt ekşiyse bunu size rahatlıkla söyler kendisi.
İyi şanslar...

• Beğen
Tepkiler: oz6ur
80/90 euro az mı? Aynı ebatta başka bir eşya olsa bunun 10 da biri fiyatına taşıyabiliyorsak birde?
Bisikleti istanbuldan izmire taşımıyoruz. Yurtdışından geliyor.

Bisikleti istanbuldan izmire taşımıyoruz. Yurtdışından geliyor.
Zaten hali hazırda gelen ve biletli olduğunuz bir uçakta, yine hali hazırda var olan bagaj hakkınız belkide bir çanta daha ekleyerek zaten o hacime ulaşabilecekken, üstüne 90 euro daha verip, ki kendi para biriminiz ile bile değilken sizden istenen rakam, size fahiş gelmiyor olabilir ama bana geliyor maalesef. Ki bu geçen sene ben bisikletimi getirirken Almanya dan 50 euro idi Pegasus ta. Bu sene kur da arttı, görünüşe göre istenen bedel de artmış. Bana fahiş geliyor, benim görüşüm bu yönde.

Zaten hali hazırda gelen ve biletli olduğunuz bir uçakta, yine hali hazırda var olan bagaj hakkınız belkide bir çanta daha ekleyerek zaten o hacime ulaşabilecekken, üstüne 90 euro daha verip, ki kendi para biriminiz ile bile değilken sizden istenen rakam, size fahiş gelmiyor olabilir ama bana geliyor maalesef. Ki bu geçen sene ben bisikletimi getirirken Almanya dan 50 euro idi Pegasus ta. Bu sene kur da arttı, görünüşe göre istenen bedel de artmış. Bana fahiş geliyor, benim görüşüm bu yönde.
Oversize bagaj olarak geçiyor bisiklet. Haa ben normal valize sokarım diyorsanız bisikleti buyrun yapın, fahiş fiyattan kurtulmuş olursunuz.

Oversize bagaj olarak geçiyor bisiklet. Haa ben normal valize sokarım diyorsanız bisikleti buyrun yapın, fahiş fiyattan kurtulmuş olursunuz.
Komiksiniz Semih bey beni de gülümsettiniz lakin, ebat değil bedel anlatıyorum. Bana fahiş gelen size gelmiyor olabilir keza diğer arkadaşlarıma da. Aynı ağırlığı ve m3 bazında alanı; 3 valiz ile daha ucuza elde edebiliyorken bisiklet kutusu olduğunda daha fazla fiyat ödemenin anlamsızlığını söylemek istedim. Yok yere cebime de koyarım gerekirse getiririm diye bir polemiğe girmek istemedim gördüğünüz gibi.

İkinci el karbon bisiklet satın almak riskli değil mi? Belki sağlam bir darbe aldı, kozmetik olarak bir sorun olmasa bile, içinde kılcal çatlaklar oluşmuş olabilir. 75 bin lira buna vereceğinize, Almanya'ya gidip 2300 Euro'ya (vergi iadesi ile 71 bin liraya mal olur) sıfır Addict 10 Karbon satın alabilirsiniz.

addict 10 u 2300 euro ya satıldıgı bir link paylaşabilir misiniz ? Ben göremedim bu fiyatlara da Almanyaya gidip bisiklet almayı düşünüyorum.

bike-24 %18 Vat düşün

Siz bike24 e girdiginizde sanırım teslimat ülkesi olarak Türkiye seçili kaliyor. O zaman zaten vergisini cikartarak fiyat veriyor. Almanyada teslimat seçenekli 3300 euro addict 10 bike 24 te

• Beğen
Tepkiler: Erenalpp
Siz bike24 e girdiginizde sanırım teslimat ülkesi olarak Türkiye seçili kaliyor. O zaman zaten vergisini cikartarak fiyat veriyor. Almanyada teslimat seçenekli 3300 euro addict 10 bike 24 te
Belki de Black Friday'e özel bir indirimdi.
Aynı bisiklet burada 200 bin lira. Arkadaşa sanırım 75 bin liraya ikinci elini satmaya çalışmışlar. 70 bin liraya görünce, imkanı varsa gidip alsın dedim. Kimi bagaja takıldı, kimisi vize ücretine, siz de kdv oranını düzelttiniz. "He he" deyin geçin arkadaşlar, canınız mı sıkılıyor?

İki farklı satıcıya soru sordum, cevap yok. Bu " soru Sor" olayında satıcının soruyu görüp görmediğini anlamak mümkün değil mi?

İki farklı satıcıya soru sordum, cevap yok. Bu " soru Sor" olayında satıcının soruyu görüp görmediğini anlamak mümkün değil mi?
Satıcıya sistem mesajı gidiyor soru sorulduğunda, şahsen bana mail uyarısıda geliyor ilanınız hakkında soru var diye

Ben de bazen cevap yazmıyorum. "merhaba" yazıyor :) ölür müsün öldürür müsün... Böyle bir şeye en son cevap verdiğimde mirc kullanıyorduk.

Sahibinden.com ile ilgili bir tüyo vereyim. Piyasaya düşmemiş, tek tük bulunan bir bisiklet peşindeyseniz ve makul bir rakama satın almak istiyorsanız, 15 gün önceden farklı iki üç hesaptan çakma ilanlar açın. Tebrikler, artık o ürünün piyasasını belirlediniz! Sizin açmış olduğunuz iki üç ilandan sonra girilecek yeni ilanların fiyatlarında sizin rakamları baz alacaklar. Millet birbirine bakarak fiyat belirliyor.

Aynısını yaşadığınız semtteki ev fiyatları için, piyasada çok bulunmayan otomobiliniz için, aklınıza ne geliyorsa, malın çok fazla emsali olmaması kaydıyla yapabilirsiniz. Sahibinden.com şu an Türkiye'deki bir numaralı manipülasyon aracı. Emlakçılar ve oto galericiler işin b**unu çıkarmış durumda.

Yani Subaru Legacy arabada bu yöntem çalışır, fakat Toyota Corolla'da sökmez. Aynı şekilde, Carraro'da sökmez, fakat ne bileyim, bir Surly'de kütür kütür işler...

Etik mi? Bence dibine kadar. Çoğu ikinci el ürün şu an sıfır fiyatının üstünde. Alırken ağlayıp, satarken paşa kesilen bir milletiz.

Ben de bazen cevap yazmıyorum. "merhaba" yazıyor :) ölür müsün öldürür müsün... Böyle bir şeye en son cevap verdiğimde mirc kullanıyorduk.

Sahibinden.com ile ilgili bir tüyo vereyim. Piyasaya düşmemiş, tek tük bulunan bir bisiklet peşindeyseniz ve makul bir rakama satın almak istiyorsanız, 15 gün önceden farklı iki üç hesaptan çakma ilanlar açın. Tebrikler, artık o ürünün piyasasını belirlediniz! Sizin açmış olduğunuz iki üç ilandan sonra girilecek yeni ilanların fiyatlarında sizin rakamları baz alacaklar. Millet birbirine bakarak fiyat belirliyor.

Aynısını yaşadığınız semtteki ev fiyatları için, piyasada çok bulunmayan otomobiliniz için, aklınıza ne geliyorsa, malın çok fazla emsali olmaması kaydıyla yapabilirsiniz. Sahibinden.com şu an Türkiye'deki bir numaralı manipülasyon aracı. Emlakçılar ve oto galericiler işin b**unu çıkarmış durumda.

Yani Subaru Legacy arabada bu yöntem çalışır, fakat Toyota Corolla'da sökmez. Aynı şekilde, Carraro'da sökmez, fakat ne bileyim, bir Surly'de kütür kütür işler...

Etik mi? Bence dibine kadar. Çoğu ikinci el ürün şu an sıfır fiyatının üstünde. Alırken ağlayıp, satarken paşa kesilen bir milletiz.
Bende günde bir defa akşam saatlerinde bakıyorum sahibindene yalnızca mesaj aktif,adam selamun aleyküm yazmış gitmiş. :D

(link) şu bisiklet yazıldığı gibiyse -ki bence öyle duruyor- tam bir f/p ürünü.

Geri