Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Pompalar gerçekten güzel

(link)

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: Mr nc ve MakRo
Scudo
Bana da geçenlerde Aralık ayında dadandılar. Yabancı telefon numarası, saçma uzaklığa nakliye ben karşılarım demeler, sahibinden kargo diye bir şey uydurmuşlar, bir de aynı sayıcıya farklı numaralardan aynı günde mesaj atmalar falan. Bunlara kanan var mı hakikaten. Akıl alır gibi değil gerçekten.

Screenshot_20230215_193939_com.whatsapp.jpgScreenshot_20230215_194040_com.whatsapp.jpg

Çok sakin, çok profosyonel .. 😕

Siz mi satıyorsunuz yoksa 😯
Keske ben satiyor olsam, keske bir saka olsa ama maalesef. Farkli kondisyonda mataralar da vardi ilanda 70-100tl gibi. Acaba bir sporcunun felan mi diye bakmistim o da degildi :kötü:

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Keske ben satiyor olsam, keske bir saka olsa ama maalesef. Farkli kondisyonda mataralar da vardi ilanda 70-100tl gibi. Acaba bir sporcunun felan mi diye bakmistim o da degildi :kötü:

TR Bisiklet Turundan toplanmış olabilir belki

• Beğen
Tepkiler: IslakElliAsker
Siteyi melekler basmış daha pahalı bisikleti verip daha ucuzu alma peşinde millet hemde kafa,kafaya bak sen ya canım benim.

Keyifle kullansam da sıfır bisiklet fiyatları uçmuş kaynak yaratmak gerekiyor gibi.
(link)

• Beğen
Tepkiler: specific
Buraya bomba bir bisiklet bırakıyorum.
(link)
Olur da akli dengesi yerinde olmayan birine denk gelirim diye vermiştir ilanı. Aslında düşününce olur mu? olur.

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Bu alınır mı :)

(link)

Pardon atılmış daha önce.

• Hahaha
Tepkiler: kallone
pazarlıksız son fiyatı bu diye, sıfır ürünü yüzde 65 daha ucuza ilana çıkmışım. 1 günde 2 takipçisi oldu ilanın. 1 hafta beklediler. param güvende özelliğini iptal ettim. fiyatı yarısına indirdim. hemen takipçi no.1 atladı. uyanık bir de param güvende özelliği ile almak istediğini belirten bir mesaj attı. misler gibi engelledim. şimdi uyanık no.2 yi bekliyorum. afyonu patlasın birazdan o da damlar.

malını, ederinin çok üstüne satmak isteyenlerin yanı sıra, bir de pusuya yatan ölücülerin olduğu bir garip ortam.

Geri