Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
her iki bisiklet de benim ve sıfır ayarında. ilk sahibiyim.kutu garanti fatura.

(link)

(link)

artı trainer var satılık

(link)

Arkadaşlar, sahibinden sitesinden bu ilanı buldum satıcısıyla iletişime geçtim, faturasının ve belgelerinin olmadığını söyledi, kargolamada ise kutusu olmadığı için görüntüdeki gibi poşet halinde paketleyip gönderebileceğini ifade etti. Konu hakkında bir şey tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler.
BIRKAÇKEZ BINILMIS CARRARO 28 JANT HIDROLIKDISK SHİMANO SORA SET İlan No: 992646685
(link)

Dosyalar

• C983375C-E3F9-406F-850E-0E6D3D4A4F3E.jpeg
    C983375C-E3F9-406F-850E-0E6D3D4A4F3E.jpeg
    46,4 KB · Okunma: 81
  • 8CBC13AC-C0A1-4625-A146-A4B072025CA3.jpeg
    8CBC13AC-C0A1-4625-A146-A4B072025CA3.jpeg
    45,7 KB · Okunma: 87
  • 66AD581C-CA73-4D41-8BC0-4A9C038FF6AB.jpeg
    66AD581C-CA73-4D41-8BC0-4A9C038FF6AB.jpeg
    52 KB · Okunma: 92
  • 9FDCDAA6-69B2-42CF-BAA8-A4B76717F3FA.jpeg
    9FDCDAA6-69B2-42CF-BAA8-A4B76717F3FA.jpeg
    101,7 KB · Okunma: 91
Arkadaşlar, sahibinden sitesinden bu ilanı buldum satıcısıyla iletişime geçtim, faturasının ve belgelerinin olmadığını söyledi, kargolamada ise kutusu olmadığı için görüntüdeki gibi poşet halinde paketleyip gönderebileceğini ifade etti. Konu hakkında bir şey tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler.
BIRKAÇKEZ BINILMIS CARRARO 28 JANT HIDROLIKDISK SHİMANO SORA SET İlan No: 992646685
(link)
Böylede alınmaz. Üzerine bi ağırlık atarlar kargoda hiç bi işe yaramaz. Ben olsam almazdım

• Beğen
Tepkiler: fatihbitirgen
Power Comp selem satılık. İlgilisi varsa fiyatta anlaşabiliriz.
(link)

Böylede alınmaz. Üzerine bi ağırlık atarlar kargoda hiç bi işe yaramaz. Ben olsam almazdım
2. El faturasız olmasının şöyle bir dezavantajı da eğer satın alınırsa belki 1 hafta sonra, bisikletin gerçek sahibinin, karşınıza çıkıp bisikleti size 2. defa satmak istemesi olabilir 🤔 😀

2. El faturasız olmasının şöyle bir dezavantajı da eğer satın alınırsa belki 1 hafta sonra, bisikletin gerçek sahibinin, karşınıza çıkıp bisikleti size 2. defa satmak istemesi olabilir 🤔 😀
Dekonta yazarsın bisiklet satım alımı diye o sorun olmaz. Çalıntı satın almaktan bahsediyorsan onu alması satması suç doğru

Dekonta yazarsın bisiklet satım alımı diye o sorun olmaz. Çalıntı satın almaktan bahsediyorsan onu alması satması suç doğru
“O iyi insanlar o güzel bisikletlerine binip çekip gittiler” olabilir hikayenin sonu. 😁

(link)
Sayın eksper arkadaşlar bi bisikleti inceler misiniz sizce alınır mı? Bide tahmini üretim yılını söylerseniz çok mutlu olurum

(link)
Sayın eksper arkadaşlar bi bisikleti inceler misiniz sizce alınır mı? Bide tahmini üretim yılını söylerseniz çok mutlu olurum

Görünüşe göre 2016.
2016: (link)
2015: (link)
2017: (link)

"Alınır mı" kısmına bir şey diyemem, o kişisel bir konu ama oldukça temiz ve bakımlı görünüyor.
İkinci el bisikletlere fiyat biçmeye çalışırken ikinci el fiyatlarını (yaklaşık 2. el fiyatını biliyorsam o, bilmiyorsam yeni fiyatının yarısı) kafamda topluyorum, böyle temiz ve özellikli yol bisikletlerinde bütün parçaları sayamadan bisikletin satış fiyatını geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Görünüşe göre 2016.
2016: (link)
2015: (link)
2017: (link)

"Alınır mı" kısmına bir şey diyemem, o kişisel bir konu ama oldukça temiz ve bakımlı görünüyor.
İkinci el bisikletlere fiyat biçmeye çalışırken ikinci el fiyatlarını (yaklaşık 2. el fiyatını biliyorsam o, bilmiyorsam yeni fiyatının yarısı) kafamda topluyorum, böyle temiz ve özellikli yol bisikletlerinde bütün parçaları sayamadan bisikletin satış fiyatını geçiyor.
Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bide 6 yıllık kadroda çatlak olabilir mi yada maşasında aklımı o kurcalıyor. Bide sizce alındıktan sonra kac sene daha binelebilir

Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bide 6 yıllık kadroda çatlak olabilir mi yada maşasında aklımı o kurcalıyor. Bide sizce alındıktan sonra kac sene daha binelebilir

Çatlak olması bence düşük bir ihtimal ama detaylı incelemeden anlamak çok zor.
Kaç sene daha binilebileceği de kullanıcısına bağlı. Sınırlarına uyulmuş, amacına uygun kullanılmış, iyi bakılmış bir bisiklet için 6 yıl çok değil, ömür biçmek de çok zor. Çoğu üretici kadrosuna ömür boyu garanti veriyor. Bileşenler illa ki eskir ve değiştirilir.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
Hiç hırpalanmamış bir bisiklet gibi gözüküyor. Bir yerini kırmadıkça, yamultmadıkça alüminyum kadroların ömrü sonsuz. Kıyamet gününe kadar götürür :harika:

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
benim bir önceki bisikletimdi bu model. ağırlığı fena değildi. lastikleri hiç patlamamıştı.
tavsiye ederim modeli.

Bu başlığı önceden görsem ben de bisikleti almadan önce sorardım aklıma takılan bazı şeyleri :) Geç kaldık biraz.

• Beğen
Tepkiler: oktay3833
Merhaba, kullanmakta olduğum selemi kalça kemiğime uymadığı için satışa sundum. İlgilenenler mesaj atabilir.

(link)

Ben de yazın dağda bayırda atlayabilmek için katlanırımı satıyorum. Fiyatı pazarlık yeteneklerim çok kötü olduğu için yüksek yazmak zorunda kaldım, büyük bir pazarlık payım mevcuttur :D
(link)

Ben de yol gidonu satıyorum. Bontrager marka 440 mm genişliğinde. Fiyatı hakkında yorum alabilir miyim? Çok benzer tıpa tıp aynı gidona 1000 tl yazan da var ama benim fiyatım çok mu düşük?
(link)

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri