Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Sahibindende yol/yarış bisikleti arıyorum karşıma önlü arkalı amortisörlü bisikletler çıkıyor. Ben bunları şikayetle bildirsem ilanlarını düzelttirirler mi?

283766 dosyayı görüntüle
Fiyatlandırmayı Artan'a doğru yapmışsınız sanırım. Bütün yanlış ilanları tek tek şikayet etmek epey vakit kaybettirir. Ne dersiniz?

Scudo
Fiyatlandırmayı Artan'a doğru yapmışsınız sanırım. Bütün yanlış ilanları tek tek şikayet etmek epey vakit kaybettirir. Ne dersiniz?
Ya tabi bir beklenti içerisine giremiyorsun ister istemez, biliyorum benim şikayet etmemle düzelecek bir şey değil fakat can sıkıyor. Bir çok insan bilmiyor bisikletinin hangi kategoriye girdiğini anlıyorum fakat napalım sinir bozuyor işte.

daha vahim olanı söyleyeyim: adam ilan başlığında veya açıklamada dağ bisikleti olduğunu belirttiği ürünü yol-yarış kategorisine giriyor. ayrıca ilan başlığına öküz gibi " açıklamayı oku" yazanları esefle kınıyorum.

Masa ılanım var benimde yolada dagada olur. Acaba maşa aratırken o fıltreyı kullanan var mi yoksa ">düz maşa" diye mi aratıyor herkes benim gibi

(link)

Fiyatından dolayı alıcı kitlesi oldukça dar fakat belki birileri çıkar :)
Campagnolo Bora Wto 33 Clincher İlan No: 1000071593
(link)

Yeni nesil kadro..

Dosyalar

• 2022-03-12-14-03-07-485.jpg
    2022-03-12-14-03-07-485.jpg
    59,6 KB · Okunma: 137
Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: osmancan71
Carraro g0 52 Kadro ilan benimdir tertemiz

Dosyalar

• 2F54C13E-105C-4FD1-ABBC-89C578607D53.png
    2F54C13E-105C-4FD1-ABBC-89C578607D53.png
    177,9 KB · Okunma: 102
@osmancan71 Tok satıcı profili gibiyim. Aciliyeti yok diye ilana bu fiyattan koydum. Fiyat bir tık fazla evet, 3.500 ortalamasında piyasası.

(link). Bu bisiklet hakkında görüşleriniz nedir. Hazırda Bisan All trail Eco 52 kadro kullanıyorum. 2. Bı bisiklet ihtiyacim var kardeşimle beraber kullanmak için boylarimiz ayni sayılır 1.76 bacak boyu 75-77 cm arası 54 kadro aşırı büyük olurmu acaba rahatsız edermi

(link). Bu bisiklet hakkında görüşleriniz nedir. Hazırda Bisan All trail Eco 52 kadro kullanıyorum. 2. Bı bisiklet ihtiyacim var kardeşimle beraber kullanmak için boylarimiz ayni sayılır 1.76 bacak boyu 75-77 cm arası 54 kadro aşırı büyük olurmu acaba rahatsız edermi
54 kadro büyük gelebilir hocam. Carraronun sitesine bakıp boylara göre kadro ölçülerine bakın. Ve kesinlikle büyük bisiklet almayın

1.75 m ve 80 cm bacak boyu ile 54 kadro CR052 kullanmaktayım, sorun yaşamıyorum, size büyük gelebilir. Deneme imkanınız olursa deneyin, bisiklet güzel görünüyor.

Deneme yaparken neye dikkat etmem gerekli farkı nasıl anlayabilirim
Selenin çok aşağıda kalmadığından ve gidona uzanırken rahat olduğunuzdan emin olmanız gerekir bence. Uzanırken kolların çok gergin olmaması ve sırt ile belin ağrımaması lazım. Teknik açıklama yapamıyorum maalesef. Netteki görseller ile durumu inceleyebilirsiniz.

Geri